Flux-stiri

Animalele de companie îți pot îmbunătăți viața amoroasă. Ce spun cercetătorii

  • Animalele de companie pot selecta potențialii parteneri.
  • Animalele de companie vă pot întări legătura cu partenerul.
  • Animalele de companie pot atenua tensiunea relațională.

Fie că este vorba de căldura unei pisici care toarce sau de energia nemărginită a unui cățel jucăuș, patrupedele ne amintesc să apreciem prezentul și să ne împărtășim viața cu cei la care ținem. Un studiu recent dezvăluie rolul interesant pe care animalele de companie îl pot juca în relațiile romantice.

Cum ne poate îmbunătăți animalul viața amoroasă?

Animalele de companie pot fi o sursă excelentă de sprijin emoțional, însă studiile arată că animalele de companie pot juca, de asemenea, un rol semnificativ în alegerea partenerului, rezultatele relațiilor și difuzarea tensiunii între parteneri.

Animalele de companie pot selecta potențialii parteneri. Un studiu recent a arătat că femeile au raportat că au mai multe șanse să fie atrase de cineva dacă deține un animal de companie, iar bărbații din studiu își folosesc animalele de companie ca o modalitate de a atrage potențiali relații.  Așadar, părinților de companie, asigurați-vă că aveți acele fotografii cu voi și prietenul tău blănos vizibile pe rețelele de socializare și pe profilurile tale de întâlniri.

Animalele de companie vă pot întări legătura cu partenerul. Cercetătorii au descoperit că cei aflați în relații de coproprietate cu animale de companie au raportat niveluri ridicate de apropiere și sentimente familiale față de partenerul lor, precum și o calitate mai ridicată a relației. Împărtășirea bucuriei de a deține un animal de companie cu partenerul poate fi o modalitate excelentă de a vă lega și de a găsi fericirea împreună.

Animalele de companie pot atenua tensiunea relațională. Prezența unui animal de companie le poate permite cuplurilor să-și schimbe atenția de la aspectele negative ale vieții sau relațiilor lor și, la rândul lor, să se reconecteze unul cu celălalt prin iubirea împărtășită pentru micul lor însoțitor.

Citește și:

The post Animalele de companie îți pot îmbunătăți viața amoroasă. Ce spun cercetătorii appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Buciu Laura


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code