Flux-stiri

Apple Vision Pro poate fi comandat acum și din România

  • Apple Vision Pro are un preț de 31.500 de lei la precomandă.
  • Apple a vândut 200.000 de căști Vision Pro în primele 10 zile.
  • Apple vrea să vândă 700.000 de Vision Pro până la sfârșitul anului.

Căștile cu realitate virtuală și augumentată de la Apple sunt disponibile și în Romania la precomandă și vor ajunge la doritori pe la mijlocul lunii martie. Ca să pui mana pe Vision Pro trebuie să plătești aproape 32.000 de lei, adică dublu față de prețul pe care l-a cerut Apple la lansare, și anume aproximativ 16.000 de lei.

Apple a făcut deja furori cu noile căști VR și a reușit să vândă peste 200.000 doar în primele 10 zile de la lansare. Compania speră acum să vândă 700.000 până la sfârșitul anului.

După ce Tim Cook a vorbit despre inteligența artificială, Apple s-a grăbit să o lanseze. Are acum un soft cu A.I. care poate să editeze poze pe baza unor comenzi text. Modelul e momentan doar un demo și poate fi testat în afara ecosistemului Apple.

Citește și:

The post Apple Vision Pro poate fi comandat acum și din România appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Nemoiu Lucian


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code