Flux-stiri

Bărbatul care ar fi tăiat cu cuțitul un polițist la Lugoj a fost, de fapt, bătut de echipajul de poliție. Proba Video

 

Răsturnare de situație în cazul polițistului tăiat la mână de un individ care ar fi refuzat să poarte mască, la Lugoj. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere montate în zonă, iar bărbatul este de fapt agresat de echipajul de poliție. Omul legii a fost rănit accidental în timp ce îl brusca pe bărbat.

Incidentul s-a petrecut marți pe strada Timișorii din Lugoj. Cel care este cercetat pentru că l-ar fi agresat pe polițist este un muncitor care făcea lucrări la rețeaua de apă și canal din zonă. Omul avea în mână un cuțit și tăia o bucată de lemn în momentul în care a fost observat de echipajul de poliție că nu purta mască.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum muncitorul le arată oamenilor legii că lucrează în groapă și se duce și își pune pe față o mască. Polițiștii trag mașina pe dreapta, coboară și se îndreaptă spre muncitor, iar după o discuție scurtă unul dintre agenți începe să îl bruscheze. Îl înghesuie pe acesta în peretele unei case și începe apoi să îl lovească cu pumnul în burtă.

În tot timpul agresiunii, muncitorul nu dă semne de agresivitate și ține cât mai departe de omul legii cuțitul pe care îl are în mână. Bărbatul este apoi apucat de mâini de cei doi agenți și este aproape târât spre mașina de poliție unde mai primește câteva lovituri.

Polițistul a fost rănit de fapt în timp ce îl brusca pe bărbatul care ținea cuțitul în mână, iar rănile suferite de el sunt superficiale.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj, însă reprezentanții IPJ Timiș anunță că după apariția imaginilor în spațiul public fac și ei cercetări disciplinare.

„Referitor la imaginile video, ce privesc modul de acțiune al unui polițist din Lugoj, facem precizarea că evenimentul este în atenția Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, pentru a efectua cercetări conform competențelor. De asemenea, conducerea I.P.J Timiș a dispus efectuarea de verificări, prin intermediul Biroului Control Intern, pentru analizarea modului de intervenție a polițiștilor. În funcție de rezultatul verificărilor, vor fi dispuse măsuri în consecință”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.~

Curajul infracțional al polițiștilor care au comis un concurs grav de infracțiuni determină instanța de fond să orienteze pedepsele ce vor fi aplicate spre maximul prevăzut de lege. Practic fără o ordonanță de reținere un om este lovit repetat în plină stradă cu pumnii, reținut și bătut din nou de polițiști membrii ai unui grup infracțional organizat dovedit dincolo de orice dubiu. În poză am surprins momentul în care omul gemea de durere în timp ce polițistul criminal ordinar îi aplică lovituri cu pumnii. Mafia aceasta este atât de puternică în Timiș încât deja s-a mobilizat o armată de decidenți să spele călăul infractor de faptele sale.

Ceea ce nu s-a spus este pretenția polițiștilor de a primi „dreptul” de la bietul om, i-au cerut 500 de Euro. Când le-a spus „ceri mită”, l-au lovit cu pumnii așa cum se vede în filmare. Așa dar, fapta polițiștilor se circumscrie mai degrabă competențelor DNA căci pretinderea de bani fie sumă a unui șantaj fie mită., e element inerent al corupției. Așteptăm și cerem public arestarea preventivă a acestor criminali ordinari și scoaterea lor înafara serviciului public. Solicităm public un punct de vedere DGA.

 

 

Marius Leontiuc – senior editor


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 196 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code