Editorial de Marius Leontiuc Flux-stiri Română

Când Dumnezeu face dreptate, defăimătorii tac

Ani de zile, pentru o grşeală mai mare în afaceri, trustul securist Ziua de Cluj – Realitatea mi-au terfelit numele şi împreună cu securiştii de la Cluj au ascuns faptul că pentru Pasteur 10, S. A. şi E. B. au pretins mită. Ba încă au implicat în dosarul meu şi secte masonice care să manipuleze apărarea lui B.
Primarul E. B. a cerut mită iar DNA Cluj l-a acoperit tot acest timp. Acesta este singurul motiv pentru care Pasteur 10 nu s-a realizat, dincolo de erorile mele.
Doar S. A. în parte a fost condamnat pentru conduita sa coruptă.
Una din cele mai vocale trâmbiţe securiste prin care eram terfelit, era Ziua de Cluj. Aceştia nu doar că mi-au amputat mie dreptul la imagine, ci oricărui Leontiuc. Au plătit bani grei la Google pentru chei metatag să apară numele Leontiuc asociat cu invective. Dar după regretele mele, pentru un eşec financiar, aceştia nu au dorit să aplice un drept fundamental, dreptul de a fi uitat. Au refuzat cererea mea.

M-am rugat, din luna mai.
Ziua de Cluj şi Realitatea TV nu mai există.

Mai sunt defăimători care refuză dreptul la a fi uitat, drept prevăzut de Uniune. Pentru detalii, despre acest drept, aici

Încep să mă rog pentru toţi, în mod special pentru clujust, ziare.ro şi alţii.
Marius Leontiuc

Marius Leontiuc
Marius Leontiuc
a absolvit Bacalaureat in 1998 la Liceul Ion Mincu Timisoara -1998 detine atestat de proiectant tehnic in Constructii -2005 devine prezbiter Baptist -2006 devine cler protestant -2011 absolvent ID Arhitectura AIW Viena -2018 absolvent Competente Antreprenoriale la Bethany -2019 absolvent WEB DESIGN Academia de Afaceri Iasi -2019 absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -2019 absolvent HTML promoter la SOLOLEARN -2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara -2019 admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara
http://www.leontiucmarius.wordpress.com
Loading...

error: Content is protected !! contact leontiucmarius@gmail.com
%d blogeri au apreciat: