NEWSNET
Flux-stiri leontiuc Română

Când Dumnezeu face dreptate, defăimătorii tac

Ani de zile, pentru o grşeală mai mare în afaceri, trustul securist Ziua de Cluj – Realitatea mi-au terfelit numele şi împreună cu securiştii de la Cluj au ascuns faptul că pentru Pasteur 10, S. A. şi E. B. au pretins mită. Ba încă au implicat în dosarul meu şi secte masonice care să manipuleze apărarea lui B.
Primarul E. B. a cerut mită iar DNA Cluj l-a acoperit tot acest timp. Acesta este singurul motiv pentru care Pasteur 10 nu s-a realizat, dincolo de erorile mele.
Doar S. A. în parte a fost condamnat pentru conduita sa coruptă.
Una din cele mai vocale trâmbiţe securiste prin care eram terfelit, era Ziua de Cluj. Aceştia nu doar că mi-au amputat mie dreptul la imagine, ci oricărui Leontiuc. Au plătit bani grei la Google pentru chei metatag să apară numele Leontiuc asociat cu invective. Dar după regretele mele, pentru un eşec financiar, aceştia nu au dorit să aplice un drept fundamental, dreptul de a fi uitat. Au refuzat cererea mea.

M-am rugat, din luna mai.
Ziua de Cluj şi Realitatea TV nu mai există.

Mai sunt defăimători care refuză dreptul la a fi uitat, drept prevăzut de Uniune. Pentru detalii, despre acest drept, aici

Încep să mă rog pentru toţi, în mod special pentru clujust, ziare.ro şi alţii.
Marius Leontiuc
NEWSNET

Hits: 66

Marius Leontiuc
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia de Afaceri Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara
http://www.leontiucmarius.wordpress.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code