Anchete Breaking News Editoriale leontiuc Stiri din Ucraina

China a livrat armament Rusiei, știre în premieră ziaruldebanat.ro

Deși în public China a evitat să ofere un răspuns în privința conflictului din Ucraina, un Tweet postat de armata ucraineană, arată o captură de muniții chinezești de la armata rusă. Această probă atestă că Republica Populară Chineză sprijină militar invazia Rusiei, fiind un sponsor al acestui tip de terorism.

Rusia s-a transformat într-un stat terorist, distrugând infrastructura civilă a Ucrainei, lovind spitale, baraje hidro, termocentrale sau centrale nucleare semănând groază și oroare în rândul populației civile. Mii de copii au fost uciși, oameni executați legați la mâini, femei violate,… alte multe atrocități de acest fel au ajuns să fie descoperite ca mod de manifestare a Rusiei.

Poporul rus a aprobat acest tip de comportament prin pasivitatea sa față de regimul Putin.

Iată că și China s-a alăturat să sprijine acest tip de tiranie oferind muniție ocupanților. Rămâne întrebarea: oare China va fi supusă unor sancțiuni economice ale occidentului sau nu?

Marius Leontiuc


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 52 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code