Economice Flux-stiri

DSP solicită CJSU să prelungească carantina orașului Timișoara și a comunelor periurbane cu 7 zile. HORECA fără activitate și compensații

 

După ce Raed Arafat a prelungit carantina Timișoarei și comunelor periurbane cu 3 zile susținând că este o măsură provizorie, DSP a propus prelungirea măsurii de carantină cu încă 7 zile pentru Timișoara, Dumbrăvița, Giroc, Ghiroda și Moșnița Nouă, analiză ce a fost transmisă și către INSP. Avizul de la INSP a venit deja în prima parte a zilei, iar miercuri, 24 martie, de la ora 12, se reunește Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Observăm că nu este o situație provizorie, ci Raed Arafat dorește ca ea să fie una de durată mai mare . Deși în urmă cu trei zile susținea că este doar o măsură provizorie iată că instituția după presiunile acestui secretar de stat-ministru cere menținerea carantinei.

Cifrele de la Timișoara sunt rezultatul testărilor, în mod fals Buzău apare cu mai puține infectări de vreme ce se fac zilnic 5 testări în timp ce la Timișoara testările sunt în masă. Despre poli de infectare putem vorbi doar atunci când uniform se fac testări, atunci se poate obiectiv stabili unde se impune carantina. Ori observăm concentrații de teste la Timișoara în timp ce în sud nu se fac testări, și acele județe sunt altfel tratate judiciar administrativ. În fapt măsura distruge economia locală și fără nici o despăgubire, compensație, HORECA are interzis la exercitarea activității la Timișoara prin aceste măsuri restrictive, măsura fiind una mai degrabă coercitivă asupra sectorului economic local.

Marius Leontiuc

(Visited 200 times, 1 visits today)

Hits: 218

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code


Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete