Contact

office@ziardestiri.ro       

pentru publicitate bannere consultati adbrite.eu sau etarget.ro  sau pentru publicitate permanentă directă contact@clicksor.eu

Aceste publicați/ website-uri  nu reprezintă o afacere, nici unul din editori nu este plătit, este doar pasiune. De asemenea parte din articole sunt preluate prin RSS de pe alte website-uri

Pentru a fi șters un articol deja publicat se face o cerere către office@ziardestiri și se indică exact linkul articolului, subiectul neputând fi reluat timp de un an. Solicitarea se poate face doar pentru cauze temeinice.

Nu se pot percepe pretenții de către editori pentru ștergerea unui articol mai înainte de a fi publicat, unica formă de ștergere este cea indicată și doar pentru articole mai vechi de 3 zile, orice formă de șantaj nefiind permisă.

Această procedură nu lezează dreptul la exprimare, ci așează interesul părții în importanța cuvenită atunci când portalul este  convenit pentru adevăr.

Pentru cei care doresc să susțină publicitate bannere se doneză bani prin paypal către proprietarul website-ului sau prin rețeaua adbrite.

Actele contabile, revin exclusiv partenerilor Revolut și Paypal.

 

PENTRU ADVERTORIALE: pachetele de advertoriale sunt următoarele:
Pentru 100 Advertoriale propagate pe ziaruldebanat.ro ziardestiri.ro ziardecluj.eu ziuadecluj.eu stiridecluj.eu stiridesibiu.eu newsnet.ro ziarulanunturilor.ro ziarulanunturilor.eu si website-ul partener ziarul.eu pretul este de 500 de Euro, cu respectarea regulamentelor: nu se admit promovari la produse sau activități ilegale, la acte imorale, la sexualitate sau incitări la ură ori jocuri de noroc. Banii odată plătiți nu se returnează, dacă aceste cerințe nu sunt respectate ale conținutului, de asemenea sumele avansate nu se returnează. Până în prezent au fost acceptate/plătite :0 oferte.
Pentru 300 de advertoriale propagate pe ziaruldebanat.ro ziardestiri.ro ziardecluj.eu ziuadecluj.eu stiridecluj.eu stiridesibiu.eu newsnet.ro ziarulanunturilor.ro ziarulanunturilor.eu si website-ul partener ziarul.eu pretul este de 1000 de Euro, cu respectarea regulamentelor: nu se admit promovari la produse sau activități ilegale, la acte imorale, la sexualitate sau incitări la ură ori jocuri de noroc. Banii odată plătiți nu se returnează, dacă aceste cerințe nu sunt respectate ale conținutului, de asemenea sumele avansate nu se returnează. Până în prezent au fost acceptate/plătite :0 oferte.

Puteți susține și Misiunea Protestantă – Gruparea Religioasă Biserica protestantă Evanghelică astfel: donează între 50 și 500 Euro în contul REVOLUT LT33 3250 0264 3766 8993   BIC REVOLT21 sau în contul paypal afișat.

Până acum nu a avut loc nici o propunere de publicitate și nici donație.


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 1.438 times, 1 visits today)