Regulament

Art.1 a) Orice persoană care dorește să publice articole se poate înregistra pe acest site în baza unei solicitări emise la adresa leontiucmarius@gmail.com , fără ca datele sale să fie prelucrate cu excepţia înregistrării în site. Obligatoriu doritorul va deține cont pe newsnet.ro

b) Procedura de înregistrare reprezintă un accept de reţinere a celor expuse. Nu este necesar să oferiţi nume şi prenume real. Siteurile ziaruldebanat.ro, ziardestiri.ro, ziarulanunturilor.ro, ziarulanunturilor.eu, newsnet.ro nu știu și nu vor înregistra niciodata realitatea celor menționate de dvs despre dvs, astfel încât noi nu știm cine sunteți.

c) Orice editor/autor are dreptul de a-și expune bannere publicitare în cadrul articolelor. Acesta va depune anual declarația proprie de venit la ANAF unde arată venitul obținut din bannere. Bannerele ca recomandare sunt spații de website, astfel încât afișarea lor nu poate fi asimilată decât ca decomodat sau spațiu închiriat, respectiv procedura unui contract de închiriere cu persoana fizică ori juridică. Desigur orice editor/autor poate afișa și probono/gratuit bannere. Editorul sau autorul acționează autonom de proprietarul de website asupra bannerelor. Proprietarul websiteului are afișate propriile bannere în  secțiuni specifice.

d) nu este permisă afișarea de reclame la siteuri sexuale, jocuri de noroc , activități ilegale, fișiere infectate sau lobby pentru religii necreștine.

Art. 2 Sunt interzise atacuri la persoană în comentarii. Sunt interzise expresii jicnitoare la adresa bisericilor ori a creştinilor. Acest portal respectă numele lui Dumnezeu şi aici nu defăimăm bisericile protestante şi neoprotestante. Putem expune periculozitatea ereziilor şi xenofobia unor preoţi ori darea în vileag a asemenea acte. Nu sunt permise articole laudatio la adresa altor culte decât cele creștine.

Art. 3 Sunt interzise  îndemnuri la ură, infracţiuni sau linkuri cu direcţii spre medii ostile societăţii. Sexualitatea este interzisă pe acest site. Proprietarul portalului este protestant evanghelic şi în consecinţă injuriile, vulgaritatea sau promovarea sexualităţii sunt interzise.

Art. 4 Este interzisă defăimarea neprobată pe acest site.

Art. 5. Este permisă publicitatea electorală numai de către proprietarul websiteului, costul unui banner permanent fiind de 300 Euro/lună, pentru detalii la +40720435515 sau leontiucmarius@gmail.com

Art. 6 Prevederile de mai sus se aplică pentru ziaruldebanat.ro și pentru ziardestiri.ro , ziarulanunturilor.ro, ziarulanunturilor.eu, newsnet.ro Prevederile se aplică și pentru Forum şi Comentarii

Art. 7 Orice persoană care facilitează semnarea unui contract de afișare banner permanent , prin procedură diferită de cea a adserverului mariusleontiuc.ro cu prorprietarul de website pentru un an, are comision de 10% din valoarea contractului. Contractul se încheie cu proprietar de website și este o închiriere de spațiu sau de spații. Se pot închiria cel mult 10 spații într-un contract. Valoarea unui spațiu permanent este de 120 Euro/lună. Nu pot fi asimilate în această valoare reclamele de la mgid, adnow, etarget ,mariusleontiuc.ro sau alti furnizori care au alt regim de bannere rotative. Această precizare este necesară în cazul în care cineva dorește să prezume profitul de website.


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 837 times, 1 visits today)