Anchete Flux-stiri

Corupție Fără Precedent În Finlanda. Grupul infracțional care organizează Trafic De Copii Împotriva Familiei Unui Medic Român. Episodul 2

 

De la funcționari publici, judecători, polițiști, executori judecătorești, Grupul Infracțional a reușit să corupă până la cel mai înalt nivel al Finlandei. Corupția din România este mic copil pe lângă încrengăturile mafiei din Finlanda. Interesant că la Bruxel nu se știe despre acești ordinari cu fețe academice pe care îi prezentăm astăzi.

Să ne aducem puțin aminte Episodul 1

Corupție fără precedent în Finlanda. Trafic de copii împotriva familiei unui medic român. Episodul 1

Iată și evenimentul în care niște copii sunt luați de la o familie de români din Finlanda (doamna Smicală fiind medic), de către funcționari infractori de cea mai joasă speță. Autoritățile din Finlanda refuză să facă dreptate pe motiv că doamna este româncă. Au condamnat-o penal pentru că a îndraznit să facă publice detaliile corupției monstruoase din Finlanda. Iată filmul

Caracatiția mafiei din cadrul structurilor statului finlandez în materie socială, reprezintă o realitate certă. În urma cercetărilor evenimentului prin care doamna Camelia Smicală a fost bătută, agresată sexual (totul este văzut în clipul video, cum ordinarul s-a pus peste ea) și deposedată de prorpii copii de către angajații statului finlandez pe motiv că acești copii sunt îndoctrinați prea tare în ortodoxie. Eu personal nu sunt ortodox, dar ortodoxia este o credință specifică românilor. O credință creștină care la esența ei nu poate învăța decât în spiritul democrației. Ce au făcut autoritățile din România pentru familia Smicală? Ce a făcut Biserica Ortodoxă din România? Nimic. În prezent ambasadorul Finlandei nu a fost declara non grata deși veți vedea cum Finlanda tolerează  prin procurorii săi corupți o mafie fără precedent în Europa.

Mafioți strecurați în structurile statului specializați în trafic de carne vie, specializați în tratamente inumane aplicate minorului. De ce? pentru că sunt în joc miliarde de euro. Copiii răpiți „spre interesul lor”, plasați în locuri speciale, fac obiectul terapiilor test. În Finlanda copiii luați de la familii de către așa zisele autorități sociale sunt supuși unor teste genetice, unor vaccinuri probă, corupției sexuale, abuzurilor de tot felul și ajung fie în autism fie în alte situații. Este tortură aplicată de un grup infracțional organizat bine structurat, cu ierarhie precisă.

Ziarul de Banat vă prezintă componența celui mai oribil Grup Infracțional Organizat din Europa specializat în fapte de corupție, trafic de carne vie, trafic de organe, rele tratamente aplicate minorului, abuzuri sexuale. Infractorii care compun acest grup fac parte dintr-o societate-sectă secretă și se prezintă ca persoane oneste, cu rang intelectual însă sunt niște infractori de cea mai joasă speță posibilă, implicați în crime, ucideri, violuri, droguri, fapte grave, foarte grave. În spatele acestor fețe de intelectuali se ascund crime, copiii unor migranți omorâți pentru organele lor sau victime ale unor experimente genetice. Pentru aceste atrocități statul finlandez a organizat locuri speciale cunoscute ca „închisori de copii” în care sunt ținuți prizonieri copii sub pretextul ocrotirii. Defapt acolo acești copii fac obiectul torturii, abuzurilor, furtului de organe.

Iată infractorii, membriii ai acestei mafii
1. Anne Haring – șefă a departamentului social, liderul grupului infracțional. În spatele acestui zâmbet se ascund destine zdrobite și vieți distruse. Procurorul a găsit-o vinovată de fals în acte și declarații false la tribunal dar a considerat că e inutilă trimiterea în judecată, arătând indulgență față de un membru al grupului infracțional

2. Rika Meromaa – Judecător, membru al grupului infracțional organizat. Este cea care fără nici o probă a încuvințat luarea copiilor de la Smicală Camelia pe motivul ascuns fiind cel al îndoctrinării la credința ortodoxă. Motivul invocat de judecătoare a fost că medicul Smicală ar fi vrut să fugă în România cu copiii, fără absolut nici o dovadă, fără nici o probă materială,doar în baza declarației lui Petri Jalaskoski. Fără proces, fără să fie audiați și nici măcar înștiințați de hotărârea dată într-o vineri seara, după închiderea programului judecătoriei ca să nu poată fi exercitată cale de atac. În spatele zâmbetului său stau procese soluționate prin trafic de influență în asemenea manieră. Judecătoarea face parte din organizația Roza Marx. În România un asemenea personaj nu putea ajunge magistrat,

3.  Olli Kankkunenjudecător membru în grupul infracțional organizat. Acest individ a pronunțat condamnare împotriva Cameliei Smicală pe motiv că a exercitat presiuni asupra autorităților prin prezența reporterilor TVR . Acest individ a primit mită pentru a putea pronunța hotărârea, el în mod injust a întreținut contacte cu o firmă din România specializată în falsificarea utilajelor agricole controlată de un adversar al familiei Smicală. Un astfel de individ nu ar fi putut fi magistrat în România. Întrebat telefonic de către noi de ce s-a întâlnit cu controversatul Someșfălean Narcis, judecătorul a amenințat cu crearea de procese (în gen Negulescu Portocală).

4. Ella Mäntylä – persoană decidentă în serviciul social dar care a făcut legătura între cei doi judecători.

5. Maria Päivänen – e sefa bordului de la serviciul social. Ea este strategul acestui grup infracțional. A fost numită politic în funcție.

6. Terhi Tuominen – membră a grupului infracțional, cea care practic decide ținerea copiilor în așa zisele centre care arată ca niște penitenciare mai mici

7. Kaisu Heikkilä – funcționar în cadrul serviciului social. Ea se ocupă cu ridicarea copiilr din casele părinților. Ea a creat scenele de coșmar din film, este membrul executant principal al grupului infracțional.

8. Reija Latva – membru al grupului infracțional, psihologul care prin fals material în înscrisuri oficiale atestă în fals că educarea în spiritul creștin printr-o relație afectivă prea strânsă  ar reprezenta un abuz psihic asupra copiilor și ar fi creat consecințe grave în dezvoltarea lor. Cu o astfel de aserție în România și-ar fi pierdut slujba și ar fi fost trasă la răspundere penală pentru abuz în serviciu și fals material în înscrisuri oficiale și împiedicarea exercitării credințelor religioase. Relația afectivă strânsă este o latură creștină atât protestantă cât și ortodoxă dar nu și a soroșiștilor din Roza Marx care tocmai împotriva familiei luptă.

9. Antti Koskela – este executorul judecătoresc care a aplicat pumni Camelei Smicală, a molestat-o sexual prin așezarea peste ae și supunere la violențe pipăind-o, rupându-i acesteia 2 coaste. Colegii mai sus amintiți l-au scăpat de răspundere.

10. Petri Kalervo Jylli – este celălalt executor judecătoresc membru al aceluiaș Grup Infracțional. Privirea lui ne explică totul, acțiunile sale de o violență extremă sunt filmate. Este infractorul care acționează cel mai vizibil.

11. Hannu Kallioniemi – polițist membru al grupului infracțional, asigură liniștea grupului infracțional din partea poliției judiciare

12. Juha Myylymäki – șeful poliției din Tampere. Acesta primește bani de la diverși pedofili pentru a bloca anchete. Sunt cel puțin 10 cazuri în care părinții copiilor abuzați ajung la închisoare și cu copiii confiscați pentru că au îndrăznit să reclame proxenții. Acest infractor a subjugat un serviciu din cadrul poliției Tampere, mafiei. El se presupune că ar fi „licuriciul ” mafiei finlandeze.

Datorită acestui individ,Antero Nuoto,șeful judecătoriei din Pirkanmaa, a fugit din Helsinki și a venit la Tampere deoarece la Helsinki era suspectate de corupție și luare de mită

În tot acest timp tatăl copiilor care a divorțat de Camelia Smicală, pe nume Petri Jalaskoski are alte procupări. Pe Petri Jalaskoski nu-l interesează unde au ajuns copiii, el fiind finlandez. Încercând să luăm legătura cu acesta, a amenințat colaboratorii noștrii. Iată-l și pe acesta care prin acțiunile sale a dovedit aderare la grupul infracțional

În acest material am prezentat care sunt membrii grupului infracțional, faptele lor fiind detaliate în episodul trecut, urmând ca în episoadele următoare să prezentăm acțiunile fiecăruia.
Pe această cale sesizăm public Parchetul de pa lângă Înalta Curte de Casație și Justiție DIICOT și DNA pentru a începe urmărirea penală împotriva acestui grup infracțional care a săvârși infracțiuni foarte grave împotriva unor cetățeni români iar pe această cale, emiterea unor mandate de arestare preventivă europene pe numele acestori infractori persoane implicate în corupție, fals, trafic de carne vie, crime, trafic de organe, tortură, viol., rele tratamente aplicate minorului și alte fapte penale.

Marius Leontiuc

Leontiuc NEWS SYSTEM


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 5.501 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code