Flux-stiri

Cum scapi de obsesia de a folosi telefonul mobil? Un psiholog a dezvăluit cinci trucuri utile

  • Primul sfat: folosește telefonul pentru conferințe.
  • Folosește laptopul pentru a intra pe social media.
  • Nu ține telefonul la vedere când ai nevoie să te concentrezi.

Paradoxul telefonului mobil! Poți să scapi de dependență – culmea, dacă îl folosești mai des. Este trucul pe care îl propune un profesor american de psihologie, Peter Frost. Psihologul oferă cinci ponturi prin care să eviți consumul excesiv de telefon. Cel mai apreciat de angajatori este: să folosești în tele-conferințe telefonul, nu laptopul! In felul ăsta nu vei mai fi tentat să intri pe tot felul de aplicații – și esti si mai atent la ședință.

Când intri pe social media, fă-o de pe laptop – e mai puțin molipsitor. Celelalte ponturi: fă ecranul alb-negru! Nu ține telefonul mobil la vedere când ai nevoie să te concentrezi și… spune-le apropiaților că ești într-o cură anti-telefon. Te vor înțelege, la fel ca atunci când spui că ții cură de slăbire.

Nu poți trăi fără el, nu trăiești bine nici cu el. Telefonul, bată-l vina. Ai nevoie de el în orice faci, chiar și la serviciu, dar ajunge să îți domine viața.

Citește și

The post Cum scapi de obsesia de a folosi telefonul mobil? Un psiholog a dezvăluit cinci trucuri utile appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Ceaicovschi Tamara




Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 9 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code