NEWSNET
Română

De ce Germania va avea întodeauna succes , o rugăciune cântată ascultată

Orice neamţ cunoaşte un imn protestant : Doamne mare te slăvim. Şi acest imn este intonat de la elevii de şcoală primară şi până la pensionari. În România acest imn se mai cântă în bisericile Baptiste şi Lutherane, în Austria inclusiv în biserici Catolice. Privind la Germania, Suedia, Danemarca ar trebui să reţinem că o naţiune care se roagă lui Dumnezeu în acest fel şi nu în modul păgân bizantin, este de succes şi Dumnezeu răspunde, aşa cum este vocaţia sabatică.
Lauda unei naţiuni lui Dumnezeu se reflectă în economie, oricât de mulţi ar fi cei care ignoră sau se desfrânează, Dumnezeu ajută ţara care se întoarce către El.
Sfătuiesc ca orice cititor al nostru să se roage direct lui Dumnezeu şi ţara noastră va merge mai bine

(Visited 2 times, 1 visits today)

Hits: 69

Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall
http://www.leontiucmarius.wordpress.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii