Flux-stiri

Dezbatere electorală cu candidații la funcția de Primar al sectorului 5

  • Asociația Incotroceni – Oameni, Idei, Povești organizează dezbaterea online „Alegeri locale în cartierul tău”, pe data de 5 iunie, de la ora 19.00.
  • Evenimentul va putea fi vizionat online, pe pagina de Facebook a asociației.
  • Dezbaterea se va desfășura cu prezența fizică a candidaților și va fi moderată de membrii asociației.

Asociația Incotroceni – Oameni, Idei, Povești organizează dezbaterea online „Alegeri locale în cartierul tău„, pe data de 5 iunie, de la ora 19.00. Evenimentul va putea fi vizionat online, pe pagina de Facebook a asociației.

Prin această inițiativă, Asociația Incotroceni își propune să ofere candidaților la Primăria Sectorului 5 oportunitatea de a-și prezenta proiectele și viziunea pentru comunitatea Cotroceni. Dezbaterea are ca scop principal crearea un spațiu de dialog deschis și interactiv, unde problemele legate de buna gestionare a cartierului și proiectele concrete ale candidaților să fie dezbătute transparent, în prezența membrilor counității Cotroceni. Vor fi abordate teme esențiale precum infrastructura cartierului (parcuri, alveole, trotuare, locuri de parcare, piețe), patrimoniul construit, educație și siguranța publică.

Invitați confirmați:

Adrian Nicolae Vigheciu – Alianţa Electorală PSD PNL

Alexandru Paul Dimitriu – Alianţa Dreapta Unită (USR – PMP – Forţa Dreptei)

Marian Vanghelie – independent

Invitați în curs de confirmare:

Vlad Popescu Piedone – Partidul Umanist Social Liberal (PUSL)

Lidia Vadim-Tudor – AUR

Dezbaterea se va desfășura cu prezența fizică a candidaților și va fi moderată de membrii asociației.

Asociația Incotroceni își exprimă îngrijorarea față de dezinteresul administrației publice din ultimii 8 ani pentru cartierul Cotroceni. Lipsa de implicare a autorităților a afectat negativ dezvoltarea și calitatea vieții în acest cartier istoric al Bucureștiului. Prin această dezbatere, se dorește evidențierea importanței unor politici locale responsabile și implicate, care să răspundă nevoilor reale ale locuitorilor din Cotroceni.

Ne găsiți aici:

Facebook: https://www.facebook.com/search/top?q=incotroceni

Instagram: https://www.instagram.com/incotroceni/

Website: http://www.incotroceni.ro/

Despre Asociația Încotroceni – Oameni, Idei, Povești

Încotroceni este o asociație privată, fără scop patrimonial, non-profit, independentă, neguvernamentală şi apolitică, fondată în 2016.  Scopul Incotroceni îl constituie dezvoltarea, promovarea şi sprijinirea comunității din cartierul Cotroceni și a identității acestuia, având în vedere ca direcții principale de acțiune promovarea social – cultural, arhitectură, urbanism și infrastructură a cartierului Cotroceni.

The post Dezbatere electorală cu candidații la funcția de Primar al sectorului 5 appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Diana Nechita


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code