Flux-stiri

Distinsă procuroare, apariție ce o aruncă în incompatibilitate a funcției

Ceea ce vedem noi în poză nu este din filmele cu Frankestein și nu e nici un om care a fugit de la nino nino, este un procuror șef de la un parchet care-și bate joc de avocatul Robert Roșu condamnat pentru complicitate la un grup.

Procuroarea din imagine, e procuror la un Parchet de pe lângă o judecătorie, care și-a dat cu părere despre o cauză de competențele Curților de Apel și ICCJ, unde dânsa nu prea are ce pleda nici ca acuzator nici ca apărător.
Apariția aceasta, după părerea noastră, o plasează în incompatibilitate necesitându-se o evaluare, credem noi și exprimăm liber fără a leza dreptul cuiva, o evaluare psiho-emoțională.

Iată și ce spune luju.ro:
DERAPAJUL PROCUROAREI – Inadmisibil: sefa PJ Dorohoi, procuroarea N. A. iși bate joc de avocatul Robert Rosu. Posteaza pe Facebook o caricatura cu trimitere la condamnarea avocatului Robert Rosu si face un comentariu inadecvat pentru un magistrat: „Si cu asta, sper ca se incheie circul unora din UNBR cu #alaturideuninfractor… Nu a obtinut niciun ban si acum face si puscarie. Superb!” Lumea Justitiei a cerut sesizarea Inspectiei Judiciare.

Leontiuc Marius – folosim surse în informarea noastră pe care le arătăm pe pagina noastră de surse

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 12 times, 1 visits today)

Hits: 41

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code


Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete