Anchete Caracatița de la Timișoara Editoriale Flux-stiri

Doctoriță celebră din Timișoara, limbaj de interlop

De o bună perioadă de timp, mocnește un scandal în Timișoara, demn de toate tabloidele, între celebrul medic Anca Laura (foto) și mama acesteia. O femeie deosebit de frumoasă, încântătoare pentru orice privire, cu trăsături angelice ne șochează prin comportamentul său, medic Anca Laura.

Dincolo de relațiile sociale apropiate, pe care din motivele noastre, nu le vedem cu ochi buni, pe care Anca Lura le are cu mai marii poliției și procuraturii din Timișoara, de asemenea, o apropiere ciudată de mulți avocați (poate suntem răi și nu vedem bine), persistă o dorință poate de îmbogățire fără justă cauză prin aceea că doamna/domnișoara doctor o acționează în judecată chiar pe mama sa pentru a-i acapara proprietățiile, mama sa medic de carieră. Nu vom analiza fondul acestor procese acum, de aceea am și specificat că „poate există o dorință”, noi nu știm acum, vom analiza în cadrul anchetei noastre jurnalistice ulterior.
Doamna Anca Laura a fost abordată de colegul nostru Marius, din Timișoara, pe rețeaua Whatsapp. Acesta s-a prezentat și a cerut doamnei doctor un punct de vedere față de conflictul cu mama acesteia aducându-i la cunoștință că în rețeaua online de știri Ziarul de Banat se organizează o anchetă jurnalistică. Numita Anca Laura după ce a citit mesajul, a apelat vocal în aplicația Whatsapp colegul nostru folosind expresii precum „cine ești măi boschetarule? cine te crezi măi agariciule să faci tu anchete? boschetarule !” continuând un șir de injurii pentru simplul motiv că i s-a spus „vă rugăm respectuos să ne precizați un punct de vedere.

Acest comportament violent verbal al doamnei Anca Laura arată din punctul nostru de vedere o instabilitate emoțională teribilă incompatibilă cu calitatea profesională de medic. Aceasta nu s-a limitat la injurii ci a recurs la amenințări fără a lăsa interlocutorul să vorbească, „nu vei mai lucra în viața ta dacă vei scrie despre cazul nostru. Nu ști cu cine te pui”, lăsând să se înțeleagă că are influență asupra organelor de drept.

Este inexplicabilă reacția nervoasă pe care a avut-o doamna doctor, reacție care nouă ne ridică semne de întrebare, sens în care se impune cercetarea speței și aprofundarea unei anchete jurnalistice complexe la detalii și materiale probatorii.

Starea de fapt expusă în prezentul material se probează cu: declarația colegului nostru, capturi ecran telefon, mijloace tehnice de arhivare convorbiri. Sursa fotografiei: Facebook/

și mai știm

Mihai Vidjean


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 3.937 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code