NEWSNET
Anchete Flux-stiri leontiuc

Evaziune fiscală fără precedent la Cluj în mediul online. Clujust nu-și declară veniturile.

În materialele trecute am prezentat câteva din dedesubtul unei rețele de tip mafiot structurată și organizată pe șantaj, încălcarea dreptului la imagine, expresii injurioase în spațiul public și corupție. În episodul de astăzi vom relua în parte sub un alt reflector și vom oferi o informație probat: CLUJUST nu figurează în nici un fel de evidențe ANAF. Nici Clujust și nici Alin Golban, proprietarul domeniului clujust. Nu emitem o teorie absurdă, și ziaruldebanat.ro este deținut de persoane fizice și nu constituie în sine un mecanism de comerț, clujust.ro însă este altceva. Clujust pretinde mii de afișări pe zi, Golban susține că vreo 200.000 . Clujust nu are propria versiune publicitară decât unele banere, restul sunt Google Adsense. Astfel Golban Alin câștigă în medie 120.000 Euro/lună, afișate fiind 7 banere. Acest lucru se întâmplă din 2008, fără SRL, GMBH, PFA, IF,… fără declarație de venit. Tehnic suspicionăm o evaziune fiscală, dar desigur poate poate greșim. Poate că în viziunea procurorilor tuturor cetățenilor nu le este permis să se sustragă de la contribuții fiscale mai puțin numitului Golban.

Poliția: EVAZIUNEA FISCALĂ nu este în codul penal, deci nu o anchetăm

Sesizați cu mai multe fapte de evaziune și șantaj printre care și cele de la clujust, polițiștii timișeni au oferit o explicație halucinantă în cadrul propunerii de clasare, prin care nu regăsesc în legea penală cele denunțate.

Clujust este portalul care intervievează des judecători și procurori, proprietarul acestui portal este, se pare, exonerat de contribuțiile fiscale șantajând diverși oameni de afaceri și inculpați cu defăimarea. Această afirmație este pe deplin justificată Alin Golban șantajând persoana subsemnatului prin aceea că va continua denigrarea mea prin prisma trecutului meu, expunând aceste fapte chiar dacă dreptul UE impune uitarea digitală, folosind metode de metatag în afișările Google dacă nu plătesc o sumă uriașă în formularul său de donație. Din rețeaua lui Golban face parte în plan de sprijinire și numita Elisabeta Moraru CEO Google România care respinge orice solicitare în baza GDPR ,sprijinind sub orice formă acest grup infracțional organizat cu încrengături bine aliniate în Poliție, Parchete și structuri private.

articole despre acest Grup Infracțional

 

Activitatea clujust.ro instrument infracţional şi contravenţional

Şantajul, abuzul şi traficul de influenţă de la clujust.ro date pe mâna poliţiei

Escrocherie cu banere pe site la Cluj

Marius Leontiuc

 

Hits: 311

Marius Leontiuc
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall
http://www.leontiucmarius.wordpress.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii