Flux-stiri

„Formula 1: Drive to Survive” se întoarce pe Netflix cu sezonul 6

  • „Formula 1: Drive to Survive” se va întoarce pe Netflix pe 23 februarie cu sezonul 6.
  • Atunci va avea loc ultima zi de teste de pre-sezon pe Circuitul Internațional din Bahrain.
  • Noua ediție îi poartă pe fani în culise, unde piloții se pregătesc pentru victorie.

„Formula 1: Drive to Survive” se întoarce pe Netflix cu cel de-al șaselea sezon, pe 23 februarie 2024, când va avea loc ultima zi de teste de pre-sezon pe Circuitul Internațional din Bahrain. Noul sezon îi duce pe spectatori în culise, unde pot vedea cum piloții se pregătesc pentru victorie.

James Gay-Rees, care a produs documentarul „Senna”, câștigător al Oscarului, continuă să fie producător executiv alături de Paul Martin, care a produs documentarul „Diego Maradona” din 2019.

Citește și:

The post „Formula 1: Drive to Survive” se întoarce pe Netflix cu sezonul 6 appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Craciun Sara


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code