Flux-stiri

FOTO. Gaza, înainte și după atacuri. Imaginile din satelit surprind distrugerile provocate de bombardamente

  • Mai multe moschei din Gaza au fost distruse, inclusiv Moscheea Al-Gharbi Vest și Moscheea Al-Sousi.
  • Ambele sunt situate în tabăra de refugiați Shati situată în nord-estul Gazei.
  • Palestinienii au fugit vineri din nordul Gazei într-un exod în masă.

Noi fotografii din satelit arată imagini ale zonelor distruse din Gaza, în timp ce războiul dintre Israel și Hamas continuă. Firma americană Maxar Technologies a publicat marți imaginile din satelit, care surprind momente de explozii mari și nori de fum în timp ce atacurile aeriene israeliene continuă să lovească Gaza.

Mai multe moschei din Gaza au fost distruse, potrivit imaginilor, inclusiv Moscheea Al-Gharbi Vest și Moscheea Al-Sousi. Ambele sunt situate în tabăra de refugiați Shati situată în nord-estul Gazei de-a lungul Mării Mediterane, scrie Yahoo.

Alte zone din Gaza au fost, de asemenea, devastate, inclusiv cartierul de lux Rimal, care are mall-uri, restaurante și birouri aparținând grupurilor de ajutor. Zona găzduiește, de asemenea, ministerele guvernamentale Hamas. De când gruparea militantă Hamas a atacat Israelul weekendul trecut într-o incursiune surpriză, mii de oameni au murit de ambele părți ale războiului.

Moscheea Al-Gharbi West din nord-vestul Gazei

Moscheea Al-Sousi lângă tabăra Al-Shati din Gaza

Zona litorală din nordul Gazei

Turnul Watan din Gaza

Palestinienii au fugit vineri din nordul Gazei într-un exod în masă, după ce armata israeliană a spus aproximativ un milion de oameni să evacueze spre partea de sud a teritoriului. Ordinul vine înaintea unei invazii terestre anticipate împotriva Hamas, lăsând ONU să îndemne Israelul să se opună directivei. Împreună cu atacurile aeriene necruțătoare care au nivelat multe zone ale orașului, Gaza a fost închisă de alimente, apă și provizii medicale. Este, de asemenea, sub o întrerupere virtuală a puterii totale.

Citește și:

The post FOTO. Gaza, înainte și după atacuri. Imaginile din satelit surprind distrugerile provocate de bombardamente appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Diana Nechita


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code