Flux-stiri

FOTO. Kim Kardashian își mărește colecția de mașini de lux. Vedeta și-a etalat noul Cybertruck futurist de 96.000 de dolari de la Tesla

  • Kardashian nu este singura celebritate care a fost văzută cu EV.
  • Cofondatorul Reddit, Alexis Ohanian, s-a aflat printre grupul exclusivist de proprietari de Cybertruck.
  • Camioneta futuristă vine în trei niveluri de echipare diferite, cu prețuri cuprinse între 60.990 și 99.990 de dolari.

Kim Kardashian pare să aibă o nouă mașină – și este una dintre cele mai tari de la Hollywood. Kim a arătat marți pe povestea ei de pe Instagram un Cybertruck Tesla, cu legenda Cool Carpool Mom”, scrie Business Insider.

Este pentru a doua oară în această lună când postează camionul electric, după ce înainte de Super Bowl a postat pe aplicație o fotografie cu Tesla alături de un avion privat care o ducea la meci.

Kardashian nu este singura celebritate care a fost văzută cu EV, o mașină care atrage atenția și care a devenit un fel de simbol al statutului.

Cofondatorul Reddit, Alexis Ohanian, s-a aflat printre grupul exclusivist de proprietari de Cybertruck care au primit un vehicul în noiembrie 2023, când a fost livrat primul lot al mult-așteptatului camion. În ianuarie, Pharrell Williams a fost fotografiat în timp ce încerca să parcheze camioneta electrică în centrul orașului Miami, iar mai recent, Lady Gaga a fost văzută la volanul unui Cybertruck.

Camioneta futuristă vine în trei niveluri de echipare diferite, cu prețuri cuprinse între 60.990 și 99.990 de dolari.

Citește și

The post FOTO. Kim Kardashian își mărește colecția de mașini de lux. Vedeta și-a etalat noul Cybertruck futurist de 96.000 de dolari de la Tesla appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Diana Nechita


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 8 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code