Flux-stiri

FOTO. Prinţul Harry a ajuns în Marea Britanie pentru a celebra a zecea aniversare a Jocurilor Invictus

  • Ducele nu a fost însoțit de soția sa Meghan Markle.
  • Al cincilea în linia de succesiune la tron nu a mai fost în țară din februarie.
  • Harry urmează să țină un discurs miercuri (8 mai) pentru a marca aniversarea jocurilor pe care le-a fondat în 2014.

Ducele de Sussex a sosit înapoi în Marea Britanie pentru a marca cea de-a 10-a aniversare a Jocurilor Invictus.

Ducele, în vârstă de 39 de ani, nu a fost însoțit de soția sa Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani, sau de copiii lor, Archie și Lilibet. De asemenea, se înțelege că niciun membru al familiei apropiate a lui Harry nu va participa la ceremonie.

Al cincilea în linia de succesiune la tron nu a mai fost în țară din februarie, când s-a întâlnit cu regele pentru o vizită în zbor, după diagnosticul de cancer al monarhului.

Harry urmează să țină un discurs miercuri (8 mai) pentru a marca aniversarea jocurilor pe care le-a fondat în 2014, în cadrul unei ceremonii de mulțumire în Catedrala St Paul.

Sosirea sa a fost anunțată de editorul regal Chris Ship pe Twitter (X), care a dezvăluit că Harry va participa, de asemenea, la unele evenimente legate de Invictus astăzi.

Un purtător de cuvânt al ducelui a declarat: „Nu, nu, nu: „Din păcate, nu va fi posibil din cauza programului plin al Majestății Sale. Ducele, bineînțeles, este înțelegător cu agenda de angajamente a tatălui său și cu diverse alte priorități și speră să îl vadă în curând”.

Citește și

The post FOTO. Prinţul Harry a ajuns în Marea Britanie pentru a celebra a zecea aniversare a Jocurilor Invictus appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Diana Nechita


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code