Flux-stiri

FOTO. Richard Branson a deschis porțile domeniului din Mallorca. Cum arată proprietatea Son Bunyola

  • Proiectul Son Bunyola a durat mai bine de 20 de ani până sa ajungă să fie deschis publicului.
  • Son Bunyola are 26 de camere într-un conac alb, cu prețuri care încep de la 950 de euro pe noapte.
  • Richard Branson a gândit decorul fiecărei camere și a folosit nuanțe de azur, verde și turcoaz.

Son Bunyola face parte din colecția „Virgin Limited Edition”, care cuprinde în prezent 8 hoteluri spectaculoase, inclusiv Necker Island din Insulele Virgine Britanice și tabăra de safari Mahali Mzuri din Kenya. Toate cele opt proprietăți sunt intime, fiecare având mai puțin de 30 de camere, scrie Bloomberg.

Richard Branson era cât pe ce să renunțe la visul său de a transforma o clădire abandonată de pe coasta de nord a insulei Mallorca într-un hotel de ultra-lux, până în 2002, după mai mulți ani de lupte cu autoritățile locale pentru obținerea autorizațiilor de construire, a cumpărat clădirea dărăpănată, din secolul al XVI-lea.

Son Bunyola are 26 de camere într-un conac alb, cu tarife care încep de la 950 de euro în sezonul de vârf, care se desfășoară de la jumătatea lunii iunie până la jumătatea lunii septembrie.

Aceasta este o ofertă relativ bună pentru hotelurile lui Branson, camerele individuale de la Necker costă cel puțin 5.400 de dolari pe noapte, dacă nu rezervați insula privată pentru 40 de persoane pentru 113.000 de dolari, în timp ce apartamentele de la Mahali Mzuri costă 2.550 de dolari pe noapte.

Cum arată proprietatea Son Bunyola

Fiecare dintre cele 26 de camere și apartamente de la Son Bunyola are caracteristici diferite, dând proprietății senzația unei mari vile mediteraneene. Decorul are o notă de armonie, bazându-se pe nuanțe de azur, verde și turcoaz, care se inspiră din munții Tramuntana și din marea Baleară de afară.

Sursă: Virgin Limited

Piscina încălzită are o lungime de 28 de metri și este mai lungă decât majoritatea piscinelor concurenței fiind orientată spre vest, oferindu-le oaspeților priveliști care taie respirația ale apusului de soare peste mare.

Piatra mallorcă se află aproape peste tot în hotel, deși o veți observa în special pe pereți și în jurul vanităților din băi. Padioleau spune că a fost o alegere deliberată de a folosi piatra, în loc de marmură, pentru a se potrivi mai bine cu culorile pământii din împrejurimi.

Nu există o sală de sport tradițională la Son Bunyola, dar există cursuri de yoga de dimineață și o proprietate de 1.300 de acri cu multe de explorat. Patru trasee de mers pe jos se îndreaptă spre mare, iar oaspeții primesc biciclete de munte pentru a pedala în jurul lanțului de munți Tramuntana, un patrimoniu mondial desemnat de UNESCO.

Citește și:

The post FOTO. Richard Branson a deschis porțile domeniului din Mallorca. Cum arată proprietatea Son Bunyola appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Ștefan Căilean


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code