Anchete Caracatița de la Timișoara Flux-stiri Justiție Română

Grupul infracțional al traficului de psihoactive condus de Anca Laura pierde din influență

Ziarul de Banat a prezentat într-o amplă anchetă traficul de psihoactive, medicamente cu efecte psihoactive aduse în România de așa zisul medic Anca Laura care împreună cu un fals medic Zeller din Elveția. În fapt sunt droguri vândute și traficate liber în România iar atunci când un cetățean se găsea să denunțe, spre exemplu Iuliana Billi care era ,,pacienta acesteia” ultradependentă de astfel de substanțele livrate de Anca Laura,  apare știrea că Iuliana Billi s-a sinucis aruncându-se de pe un bloc împreună cu doi copii. Există și alți cetățeni bătuți și agresați de acest grup infracțional protejat de procurorii din Timișoara. Numai că flagelul corupției nu a putut cuprinde toată justiția din Timișoara.

Anca Laura a încercat cu ajutorul unor polițiști corupți (noi am dovedit cu extrase de convorbiri zecile de apeluri telefonice în care doamna fără venituri declarate petrece timp la Monaco de unde ține legătura cu jde de polițiști inclusiv cu șeful Poliției Municipiului Timișoara) a reușit să obțină artificial dezmembrăminte ale dreptului de proprietate ale proprietăților mamei sale pe care repetat a agresat-o. Infractoarea sadea a folosit documente falsificate. Deși există expertize în acest sens care confirmă falsurile, procurorii corupți din sistemul de anchetă de la Timișoara țin dosarele blocate fără să o trimită în judecată așteptându-se dulcea prescripție. Un mod porcesc de lucru prin care „bănățenii” majoritatea de la Severin, din sistemul de anchetă de la Timișoara, acordă sprijin unor infractori, unui grup infracțional organizat. „Bănățenii” din sistemul de anchetă de la Timișoara au tot încercat să o acopere pe doamna „medic” care nu poate dovedi concret unde a dobândit titlul de specialist, îngropând acțiunile agresive prin care prin violență intra în proprietățile mamei și vroia să le confiștecu acele acte false.

Numai că la Tribunal sala de judecată nu este și cocină de porci. Corupția și modul porcesc de acoperire a unei agresoare care vinde BZD la liber și este protejată de sistem s-a izbit de un judecător la Tribunalul Timiș care a constatat că agresoarea Anca Laura reprezintă pericol  și a pus-o sub interdicție judecătorească. Astfel în dosarul cu numărul 8942/325/2023 prin Hotarârea cu numărul 1039/2023 din 06.09.2023 Tribunalul a decis astfel:
Admite apelul formulat de apelanta ANCA LUCIA împotriva sentinţei civile nr. 1058/30.06.2023 pronunţată de Tribunalul Timiș în dosarul nr. 8942/325/2023 în contradictoriu cu intimata ANCA LAURA LUCIA. Schimbă în parte sentinţa civilă apelată. Admite în parte cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara în numele reclamantei ANCA LUCIA în contradictoriu cu pârâta ANCA LAURA LUCIA. Obligă pârâta Anca Laura Lucia să păstreze o distanţă minimă de 100 metri faţă de reclamanta Anca Lucia pe o perioadă de 1 lună, începând cu data de 06.09.2023. Obligă pârâta Anca Laura Lucia să nu se apropie la o distanţă mai mică de 100 de metri faţa de locuinţa reclamantei Anca Lucia din sat Cebza nr. 325 , jud. Timiş, pe o perioadă de 1 lună (o lună), începând cu data de 06.09.2023. Respinge în rest cererea de chemare în judecată. Menţine în rest sentinţa civilă apelată. Ia act de faptul că apelanta va solicita cheltuieli de judecată pe cale separată. I se atrage atenția intimatei pârâte că încălcarea măsurilor dispuse prin prezentul ordin de protec?ie constituie infracțiune și se pedepse?te cu închisoarea de la 6 luni la 5 ani, conform art. 47 alin. (1) din Legea nr. 217/2003. Dispune comunicarea unei copii a prezentei minute institu?iilor prevăzute de art. 46 alin. (1) din Legea nr. 217/2003. Definitivă”

Unul din modurile de acțiune agresivă exercitat de grupul infracțional prin care s-a încercat deposedarea numitei Anca Lucia de avere de către Anca Laura, este falsul. Cu ajutorul medicului Beșu Mădălina s-a comis un document falsificat. Astfel deși Anca Lucia nu a fost niciodată pacientul medicului Beșu Mădălina, nu a avut nici o interaciune cu aceasta, Beșu Mădălina a prescris pe un document un diagnostic psihiatric, astfel încât Anca Laura să obțină un dezmembrământ al drepturilor de prorprietate mai precis administrare prin curatelă. Uzul de fals și Falsul Intelectual sunt infracțiuni aspru pedepsite de legea penală, însă procurorii timișoreni au abdicat și în acest caz ținând dosarul la sertar.

Numai că deja Anca Laura este filmată atât lângă domiciliul numitei Anca Lucia cât și lângă locuința acesteia, încălcând astfel ordinul de protecție.
BCCO are deja date despre grupul infracțional, rămâne de văzut dacă acest flagel care se întinde până la Guvern va fi decapitat sau mai departe acoperit.

și mai știm
Mihai Vidjean


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 709 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code