Anchete Editoriale Flux-stiri

Angajații poluării de la Continental, afront public asupa noastră- Caracatița de la Timișoara episodul 3

După ce am prezentat în materialele noastre în opinia noastră cât de periculoasă ar fi activitatea fabricii Continental Automotive pentru cetățenii Timișoarei, după ce am dovedit (în opinia noastră) că acolo are loc un cumul de infracțiuni și că agresarea cetățenilor unor cartiere timișorene este acțiune a unui grup infracțional, apar și intimidări la adresa mea.

Filip Theodor Flavius (foto, facebook) este cel care repetat pe Facebook mă acuză că dezinformez public lumea, și că nu trebuie eliminată poluarea pentru că ea aduce locuri de muncă. Eu unul, ce să spun ce mă bucur de locurile lor de muncă. Personal am fost respins la angajare pentru că aș avea cazier, dar după ce am văzut că sfârșitul cel puțin a unuia din angajați e la Oncologie (aceasta este o convingere personală liber exprimată) mă bucur că nu sunt angajat acolo.

Cine este Filip Theodor Flavius? Figurează în căutările Google ca Marketing Specialist la Continental, el cel care pe internet pretinde că nu are nici un interes de a apăra Continental.

Noi am prezentat că agresarea cetățenilor cu mirosuri și gaze toxice constituie infracțiune, că nu se poate abdica de la cerința Constituției privitoare la un mediu sănătos. De altfel condiția și obligația de vecinătate din legea funciară obligă la bună vecinătate.

Continental Automotive se situează undeva deasupra acestor norme, agresând la propriu cetățenii orașului Timișoara cu gaze cât se poate de toxice care în timp așa cum am arătat provoacă disconfort iar în opinia mea provoacă moartea. Ne referim la punctul de lucru de la fostele UMT din zona UMT, nu la celelalte puncte de lucru. Aici fără nici o reținere se aruncă în aerul orașului gaze de cauciuc ars, gaze despre care eu cred că au distrus Pădurea Verde. Ea nu a mai înfrunzit.

Ce ne spune Filip Flavius Theodor , ne spune că pentru muncitorii care lucrează acolo, noi toți ceilalți trebuie să îndurăm așa ceva. Să și privim ultimul său afront la adresa mea

După ce i-am explicat acestui domn că agresarea cetățenilor orașului cu asemenea mirosuri constituie infracțiuni și fapte grave, cinic Marketing Specialistul de la Continental a arătat ironie profundă la adresa mea și a celor care credem că nu este normal să fim supuși la așa ceva

Nu este nici primul individ corporatist și nici ultimul care râde de mine și de ideile mele. Ironia lui cinică față de suferința noastră a celor care nu vrem să fim supuși la așa ceva, la gaze toxice, această ironie este de fapt ceea ce exprimă compania. Sigur că este un domn care are și el opinia sa, pentru poluare, dar și noi avem dreptul de a refuza agresiunea Continental.

Nu este o glumă, acolo un grup infracțional organizat agresează cetățenii. Gluma sinistră este cea în care parchetele locale nu au făcut încă nici o reținere a membrilor acestei mafii care chinuie zilnic cetățenii, aceasta este o convingere personală.
Revin, mafia care creează mirosuri va cădea în mâinile justiției. Mai jos articolele care au început să determine schelălăitul celor de la Continental care nu se rezumă la acțiunile domnului mai sus arătat ci în amenințări directe ale altor persoane

Caracatița nemțească de la Timișoara: Continental lăsat să polueze Episodul 2

Caracatița de la Timișoara: CONTINENTAL poluează, cetățenii timișoreni agresați cu gaze. Episodul 1

Marius Leontiuc – senior editorGazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 759 times, 1 visits today)

Hits: 956

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

One Reply to “Angajații poluării de la Continental, afront public asupa noastră- Caracatița de la Timișoara episodul 3

  1. Eu sunt Filip Theodor Flavius. Un silmplu cetatean care are un hobby mai putin interesant: cel de a exprima opinii personale pe FB pe diferite subiecte: politica, pandemie sau poluarea din Timosoara. Am avut oportunitatea de a intra in polemica cu ziaristul Marius Leontiuc care imi dedica un articol in publicatia ” Ziarul de Banat”. Nu pot decat sa apreciez publicitatea mai ales ca am intentia de a intra in politica. Dar nu acesta este subiectul. As vrea doar un drept la replica, ca in orice democratie sanatoasa – asa cum este in Romania. Nu lucrez in Continental si nu am nici un interes personal in desfasurarea opiniilor. Am lucrat in Contiental acum aprox. 2 ani si nu am avut inspiratia sa fac update la profil. Cu toate ca am un respect deosebit pentru a 4 a putere in stat, remarc faptul ca domnul Marius nu si a facut “due dilligence” cand m a executat in public…Chiar asa???? :)). “Repet”…sunt un simplu cetaten…pe FB…ca multi altii. Nu amenint si nu am nicio putere sa modific cursul Continental.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code


Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete