NEWSNET
Braking News Română

Guvernul Dăncilă a picat, moţiunea de cenzură a trecut

Politica de la Bucureşti are rezultate dezastroase, astfel încât cel mai performant guvern al României a fost demis prin moţiune de Parlament.
Pentru Transilvania această situaţie ar trebui să fie cel mai îngrijorător semnal pentru viitor la chiar 100 de ani de la alipirea sa la România.

Pentru mulţi România a devenit un loc prea nesigur, pentru Transilvania şi Banat acest moment trebuie să constituie o reflexie profundă.

Guvernul Dăncilă, deci a fost demis de plenul Parlamentului de la Bucureşti, care a aprobat joi moțiunea de cenzură depusă de opoziție cu 238 de voturi „pentru” și cinci „împotrivă”. Votul a fost secret, cu bile. Pentru a trece moțiunea de cenzură erau necesare 233.
Moțiunea de cenzură a fost adoptată cu 238 de voturi.

Marius Leontiuc

(Visited 1 times, 1 visits today)

Hits: 49

Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall
http://www.leontiucmarius.wordpress.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii