Caracatița de la Timișoara

Infracțiuni dovedite – deconspirarea grupului infracțional presupus condus de medicul Anca Laura

În urmă cu ceva vreme noi redacția întrebam medicul Anca Laura de ce există conflicte judiciare/ procese între aceasta și mama sa. Într-un limbaj trivial fără să ne cunoască aceasta ne-a amenințat că nu vom mai fi vreodată ceva, că nu vom mai lucra în domeniul jurnalistic, că vom fi pedepsiți de anturajul acesteia (lăsând să se înțeleagă că are influență asupra justiției) dacă vom investiga faptele sale. Totul de la o simplă întrebare. Tonul specific unor pușcăriași iar nu unui medic m-a determinat împreună cu colegii de redacție să căutăm adevărul. Să o ascultăm pe distinsa domniță medic


Pe parcursul anchetei am aflat din dosarul nr.2092/30/2020 strămutat de la Curtea de Apel Timișoara la Curtea de Apel Alba Iulia că medicul Anca Laura a fost internată frecvent pentru ingerare voluntară de amestec BZD cu ALCOOL, cu depresie în tratament dar cu refuz de internare la psihiatrie (rezultă din probe cu înscrisuri). Este un detaliu picant poate din viața unui medic lăsat să profeseze în continuare cu asemena mențiuni în trecutul medical recent. Dar nu aceasta ne-a atras atenția ci altceva.

Iuliana Billi o mamă cu doi copii în luna mai s-a aruncat de la etajul 10 la Timișoara. Depresie în tratament, consum de BZD cu alcool, dar culmea era pacientă a lui Anca Laura (există mijloace de probă și indicii temeinice în acest sens). Aceeași situație la Moreni județul Dâmbovița, în Octombrie 2022, pe fondul consumului de BZD cu alcool o domnișoară frumoasă se aruncă de la etaj. În cel de al doilea caz nu putem confirma o legătură directă între Anca Laura și cea care s-a sinucis, dar putem vedea ce ravagii face combinația BZD cu alcoolul. O rețea de distribuire a acestor substanțe psihoactive condusă de un elvețian pe nume Zeller, la clinica căruia figurează ca medic specialist și Anca Laura. O rețea specializată pentru care DIICOT nu are ochi, atenție sau timp, dar doi copii au murit. Copii care au murit la Timișoara sunt cei executați direct de acest presupus grup infracțional, în opinia mea, e o coonvingere personală liber exprimată. Dar presupusul grup infracțional nu se mulțumește cu traficul de BZD și de alte porcării psihoactive. Grupul infracțional presupus caută să acapareze imobile.
Pentru că doamna Anca Lucia a îndrăznit să denunțe activitatea acestui grup, acestei individe care am audiat mai sus limbajul cu care se adresează propriei mame, grupul infracțional presupus dorește să o excludă din societate prin internare forțată la psihiatrie sau chiar ucidere, să-i confiște averea cu ajutorul persoanelor din justiție și poliție acaparate de grup.

Doi polițiști ai secției 3 de Poliție din Timișoara au aderat la acest presupus grup infracțional organizat sprijinind acest grup prin emiterea unui Ordin de Protecție nelegal care de fapt a funcționat ca un act de expropiere. În timp ce doamna Anca Lucia, mama șefei grupului infracțional – persoana vătămată de facto de către acțiunile Grupului Infracțional Organizat presupus, avea domiciliul din cartea de identitate pe str. Bulevardul Mihai Viteazu din Timișoara (avem consimțământul persoanei pentru a specifica acest detaliu), printr-un ordin de protecție întocmit de doi polițiști corupți și mituiți probabil de Anca Laura, doamnei Anca Lucia i-a fost interzis accesul pe propria proprietate deoarece fica acesteia și-a declarat activitate acolo. Ordinul de protecție a avut efect provizoriu, dar cu consecințe foarte grave prin aceea că drepturi reale și fundamentale i-au fost amputate doamnei Anca Lucia și anume dreptul la uz de propria proprietate și dreptul la acces pe propria proprietate, Emițând un act contrar legii și obligațiilor exprese stabilite de lege de ocrotire a proprietății, polițiștii emitenți ai ordinului de protecție au săvârșit infracțiunea de abuz în serviciu prevăzută de art. 297 Cod Penal care absoarbe și infracțiunea de tulburare de posesie și fals intelectual (mențiuni nereale asupra proprietății). Rezoluția infracțională a fost însă mărginită în timp grație ordonanței emise de parchet, procurorul Flaviu Fraiu refuzând jocul corupției, dovedind onoare și atașament față de lege anulând ordinul.

Vom expune mai jos

Nu același lucru se întâmplă cu șeful Poliției municipiului Timișoara, domnul DRĂGUȚA DANIEL. Și acolo la poliția municipiului sub ochii lui se săvârșește fără nici o reținere infracțiunea de abuz în serviciu concurs cu favorizarea făptuitorului. Cum reușește să comită așa ceva? Potrivit art. 285 Cod Procedură Penală plângerea prealabilă greşit îndreptată la organul de urmărire penală sau la instanţa de judecată se trimite organului competent. În aceste cazuri, plângerea se consideră valabilă, dacă a fost introdusă în termen la organul necompetent.

Mai jos vom vedea cum se ignoră aceste obligații exprese prevăzute de legea penală și califică denunțul – plângerea prealabilă în petiție și nu o trimite organului competent, nu o ia în evidență, ba mai mult o și clasează, o distruge împreună cu probele care o însoțesc („va fi scăzută”). Infracțiunea scop este cea de împiedicare a accesului la justiție. Nu avea nici o competență materială în a califica sesizarea în petiție, de vreme ce există norme de procedură penală care derogă de la aplicarea legii generale a petițiilor. Iată proba

Ce face DNA-ul? Dar DGA-ul? DNA/DGA -ul probabil nu au aflat, află acum, dar cert este că până la acest articol mulți polițiști judiciari DNA au privit ,iar au privit și  au clipit încet la tot ce se întâmplă. Se pune totuși întrebarea: Cum a reușit un simplu medic dermatolog să-și creeze o asemenea afinitate puternică? Se pare că omul cheie dintre sistem și grupul infracțional presupus este un fost judecător al Curții de Apel Timișoara devenit avocat cu care Anca Laura menține o relație foarte apropiată, convorbiri și întâlniri dese (aspect care poate fi confirmat oricând de SRI).
Domnilor somnul judiciar a trecut, de aceea : Gazde mari nu mai dormiți  ! Vremea e de colindat !

și mai știm.

Vor urma dezvăluiri zdrobitoare, dar să ne bucurăm, e Crăciunul iar răul nu va rămâne veșnic nepedepsit. Corupția va fi înfrântă la Timișoara. Solicităm oficial președintelui României să fie garantul respectării legii și a Constituției prin implicare. Lupta împotriva corupției trebuie să continue.

Mihai Vidjean
redacția Zrenjanin, Serbia


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 6.575 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code