Flux-stiri

Liderii Germaniei merg de Ziua Europei în vizită la Kiev

  • Președintele și Cancelarul Germaniei merg la Kiev, de Ziua Europei. Zelenski a făcut invitația în timpul unei convorbiri telefonice cu Steinmeier.
  • Vizita pune punct disputei diplomatice dintre cele două state.
  • Care este contextul acestei vizite?

Germania susține Ucraina. Președintele și Cancelarul Germaniei merg la Kiev, de Ziua Europei. Zelenski a făcut invitația în timpul unei convorbiri telefonice cu Steinmeier.

Vizita pune punct disputei diplomatice dintre cele două state. Ambasadorul Ucrainei în Germania a boicotat în martie un concert găzduit de Steinmeier.

Președintele și Cancelarul Germaniei ar putea petrece Ziua Europei la Kiev. Vizita ar putea pune punct disputei diplomatice dintre cele două state. Marga Nițu, editor Aleph News, a vorbit pe acest subiect.

Care este contextul acestei vizite? Mai sunt tensiuni între Kiev și Berlin?

The post Liderii Germaniei merg de Ziua Europei în vizită la Kiev appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code