Stiri din Austria

Madonna, publicul șocat la apariția ei la premiile Grammy 2023: „De nerecunoscut” (VIDEO)

Madonna cu fața deformată la premiile Grammy 2023 . Condițiile în care s-a prezentat populara cântăreață în seara înmânării celebrelor premii din lumea muzicii (care a început luni, 6 februarie, la ora 1:00) îi provoacă pe mulți fani să discute. De menționat că regina celei de-a 65-a ediții Grammy a fost texana Beyoncé care a făcut istorie devenind cea mai premiată artistă vreodată, datorită celei de-a 32-a statuete pentru cel mai bun album la categoria „dans/muzică electronică”.

➡ Câtă energie consumă un televizor? Aşa poţi reduce factura la electricitate

Dar întrebarea pe care mulți și-o pun acum este ce sa întâmplat cu Madonna . De ceva vreme, despre cântăreața se vorbește des pentru câteva videoclipuri pe care mulți le-au considerat a fi de un gust îndoielnic în care a rostit blasfemii sau a avut atitudini exagerate (chiar și pentru stilul ei).

Madonna cu fața umflată și deformată la premiile Grammy

De data aceasta, atenția s-a concentrat în schimb asupra stării feței Madonnei, care părea umflată și deformată. Mulți au observat-o și, după ce mulți fani s-au îngrijorat de sănătatea sa psihică, acum centrul atenției este pus pe aspectul său fizic. Starul pop, acum în vârstă de 64 de ani, a urcat pe scenă la premiile Grammy pentru a-i prezenta pe Kim Petras și Sam Smith care au cântat Unholy (există și controverse legate de această melodie și de o coregrafie definită drept ‘Satanistă’, ed).

➡ O româncă din Salzburg, cea mai frumoasă: aleasă Miss Fitness Model 2021

Madonna cu fața deformată la premiile Grammy 2023

Sprâncene și codițe albite, o rochie neagră, o cămașă albă și mereu prezentele mănuși de plasă, dar mai ales o față pe care mulți nu o mai recunosc . Sunt cei care mai mult sau mai puțin pe ascuns aduc operații și retușuri, cei care implică chiar și Pfizer (poate făcând aluzie la vreun efect secundar al vaccinului anti-Covid?). Pe scurt, între îngrijorare, provocări și comentarii ironice, participarea Madonnei la seară a devenit în sine un eveniment.

➡ Rapperul Coolio, autorul „Gangsta’s Paradise”, mort subit la 59 de ani. „Infarct în baie”

„Madonna arată bine pentru vârsta ei… dacă vârsta ei ar fi aceea a unui vampir de 2.700 de ani care mănâncă de vii copii și animale mici”, scrie un utilizator pe Twitter. Și apoi din nou: „Încerc să ignor faptul că Madonna are o față nouă”, spune un alt fan.

➡ UE vrea să permită utilizarea telefonului mobil în avioane: Se instalează Celule 5G

Postarea Madonna, publicul șocat la apariția ei la premiile Grammy 2023: „De nerecunoscut” (VIDEO) a apărut prima pe Ziarul Românesc Austria.

Sursa acestui editorial informativ în știri, este ziarulromanesc.at, știre pe care o preluăm.


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 42 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, pastor coordonator in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code