Editoriale Flux-stiri leontiuc

Marius Leontiuc : cred că se încearcă o presiune nelegală asupra Poliției de Frontieră la Timișoara

Zilele trecute a apărut în mai multe publicații la unison, un material care vorbea despre abuzul poliției de frontieră asupra migranților, cum că aceștia ar fi victime ale perchezițiilor, polițiștii le-ar sparge telefoanele, le-ar fura bani ș.a.md.p.

Ce au făcut acești „migranții”?
Aceste persoane au forțat în primul rând frontiera de stat și au pătruns pe teritoriul țării noastre. Această faptă constituie infracțiune.
Art. 262 Cod Penal dispune astfel: (1) Intrarea sau ieșirea din țară prin trecerea ilegală a frontierei de stat a României se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Aceste persoane, niciodată nu au trecut singure frontiera, niciodată. Să privim la art. 77 Cod Penal alin. lit.  a) , Constituie circumstanță agravantă săvârșirea faptei de trei sau mai multe persoane împreună. Ce se întâmplă în cazul circumstanțelor agravante? Limitele pedepsei închiseorii se majorează cu 1/3.

Cine este în spatele acestor migranți? Evident o rețea de călăuze care la rândul lor săvârșesc o infracțiune mult mult mai gravă, cea de trafic de migranți, totul în cadrul unui grup infracțional organizat care se oprește, în opinia mea, la vârful MAI, probabil la domnul Arafat. De când e domnul Arafat acolo la Guvern la MAI, Timișoara abundă de migranți din orient. Poate e doar o părere răutăcioasă, dar măsurile de restricție a mesei nunților și botezurilor creștine ne întăresc convingerea că nu avem de a face cu un simplu islamist ci cu unul radical, măsuri luate împotriva art. 53 din Constituție care durează deja de 1 an. A devenit o infracțiune sau o contravenție sacramentul creștin al mesei nunții ori botezul, dar migranți confrați de convingeri ai domnului Raed se plimbă liber prin Timișoara, tâlhăresc, poate violează, ocupă imobile ilegal. Acest fapt atestă că undeva cineva pune în operă idei radicale. Lucrurile acestea nu sunt povești, sunt imobile ocupate nelegal de migranți, fără ca Primăria să ofere sprijin acestora sau un cadru organizat. De ce? Pentru că instituționalizarea presupune o evidență clară, ori aceștia – migranții nu au de gând să rămână aici, sens în care gruparea din spate dictează că : nu centru de migranți, nu cămin, nu evidențe. Și fără evidențe pot trece frontiere mai departe spre Germania, Austria, Franța unde vedem cam ce fac.

Revin, la lege. Curajul de a forța frontiera, este unul infracțional. Odată săvârșită fapta, persoana constituie un pericol concret pentru ordinea publică, deoarece după ce a trecut frontiera nu a avut de gând să se predea ci chiar dacă formal a solicitat azil politic, are de gând să comită din nou aceeași infracțiune, de a mai forța o dată frontiera spre Ungaria. Dacă un român trece granița așa, primește amendă? Nu. Am întâlnit în penitenciar oameni care ispășeau pedeapsă pentru trecerea frontierei în mod nelegal. A avut cineva compasiune pentru ei? Nu.

Art. 16 din Constituție dispune astfel (1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări. Iar la alin. (2) se dispune că nimeni nu este mai presus de lege. Probabil că acești migranți sunt mai presus de lege.

Singurul organ din această țară care a încercat să legitimeze și să creeze o evidență a migranților, a fost Poliția de Frontieră. Ei au căutat să afle cine sunt cei din spate, cine este rețeaua de călăuze, o rețea infracțională cu cel mai mare grad de periculozitate posibil, pentru că așa au ajuns teroriștii în Europa. Și vedem cum publicațiile de dreapta care aduc ode PNL, USR, 666, la unison au sărit cu asalt la Poliția de Frontieră. Știți de ce? Pentru că au fost plătite să o facă. Aceasta este o industrie, o industrie cu mulți bani. Poliția de frontieră nu trebuie blamată ci felicitată pentru legitimare, iar obiectele ce contribuie la infracțiune chiar și telefonul prin care se ține legătura cu călăuze se distrug, așa dispune legea. În azil politic provizoriu nu deții mijloace de comunicare, e aceeași măsură cu cea a arestului provizoriu domiciliar la extrădare. Așa dar, opinia mea, s-ar putea să nu am dreptate, dar opinia mea este că se pune presiune din partea unor grupări mafiote, prin presă, la adresa Poliției de frontiră. Polițiștii care sunt loiali statului ar trebui să distribuie acest material.

Aștept opinii și păreri.

Marius Leontiuc – senior editor

(Visited 21 times, 1 visits today)

Hits: 140

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code