Flux-stiri

„Marius Tucă Show”. Virgil Nițulescu și Marian Munteanu, de la 19:00, la Aleph News

Marius Tucă Show începe diseară la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de azi Virgil Nițulescu, directorul Muzeului Național al Țăranului Român (MȚR) și antropologul Marian Munteanu.

Doctor în istorie și muzeograf de carieră, Virgil Nițulescu povestește diseară la Marius Tucă despre istoria și provocările MȚR – recomandat cu trei stele Michelin – despre muzeografia căutării, în care primează respectul pentru țăranul român şi pentru nobleţea lumii din care provine.

Acesta vorbește și despre motivul pentru care din 2018 – atunci când s-au terminat lucrările de consolidare și până azi – nu s-a putut monta expoziția permanentă a muzeului.

Antropologul Marian Munteanu, liderul manifestanţilor din Piaţa Universităţii, la începutul anilor ’90, face o radiografie a scenei politice de astăzi. Ce a mai rămas din PNL-ul de altădată? Cu ce ochi vede viitorul coaliției PNL-PSD? Ce șanse de ,,vindecare” are România de astăzi?La Aleph News și pe alephnews.ro: ,,Ei se închipuiau liberi și nimeni nu va fi niciodată liber, atâta timp cât există ciumă” (Albert Camus)

The post „Marius Tucă Show”. Virgil Nițulescu și Marian Munteanu, de la 19:00, la Aleph News appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code