Flux-stiri

Mașină a Jandarmeriei, implicată într-un accident grav lângă Timișoara

Un grav accident de circulație a avut loc astăzi, în jurul orei 17.00, în satul Covaci, la câțiva kilometri de Timișoara. Coliziunea violentă s-a produs chiar în centrul localității, în fața bisericii, unde o mașină în care se aflau doi jandarmi a fost izbită puternic, din lateral, de un Volkswagen.

În urma impactului, mașina de Jandarmerie a fost aruncată într-un stâlp, potrivit pressalert.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de urgență, fiind nevoie și de descarcerare. Din primele informații, unul dintre jandarmi este în stare gravă, fiind transportat, în comă, la spital. Al doilea jandarm și șoferul Passat-ului au fost preluați de echipaje SMURD.

Din primele informații de la fața locului se pare că de vină pentru accident ar fi șoferul Passat-ului, care la intrarea în intersecție ar fi trebuit să cedeze trecerea. Semnul de circulație, este, însă, căzut la pământ de mai mult timp.

Localnicii spun că poliția din Sânandrei, comuna de care aparține satul Covaci, trece rar prin zonă și că pe acolo se circulă cu mare viteză, descrie antena3

Marius LeontiucGazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 9 times, 1 visits today)

Hits: 69

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code


Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete