Anchete Caracatița de la Timișoara Editoriale Română

Medicul ANCA LAURA, nou șir de infracțiuni

Zilele de 19, 20, 21 Martie 2023 au fost intense pentru acțiunile numitei Anca Laura, personaj celebru deja prin anchetele jurnalistice ale redacției noastre. Până acum colegii mei de redacție au atins doar stratul de finisaj al acțiunilor infracționale ale unui grup structurat destul de bine, grup infracțional care a penetrat vizibil sistemul de stat.

Expun următoarea stare de fapt:

În urmă cu mai mult timp peste 5 ani numita Anca Laura falsifică un contract de comodat la adresa Str. Mihai Viteazu nr. 8 ap. 2 Timișoara. Contractul se dorește a fi întocmit între mai sus numita și mama acesteia medicul Anca Lucia. Cu ajutorul acestui document falsificat, numita Anca Laura reușește să obțină pentru spațiul deținut de mama sa, autorizarea unui spațiu medical, numai că mama acesteia nu avea habar până în 2022 de un astfel de act și de atunci a început războiul crâncen între mamă și fiică, unde fiica este agresorul.
Anca Laura prin anumite activități numai de ea știute a reușit să atragă de partea sa avocați, procurori, judecători, polițiști confiscându-i mamei toate proprietățile prin intermediul unor acte falsificate și a unei violențe greu de imaginat. Contractul în cauză este constatat a fi falsificat numai că datorită cumetriilor și unei doze de corupție mai mare și decât în Rusia actul falsificat produce efecte în continuare, legea fiind sfidată de niște funcționari  nemernici care în loc să aplice legea primesc mită și o dizolvă din efecte prin propriile cutume.

Poliția constată că acest contract de comodat este falsificat, ține dosărelul până la prescripție apoi constată că fapta s-a prescris și similar culmea ticăloșiei unor nemernici corupți ordinari de cea mai joasă speță din Rusia, procedează într-o speță penală, pe procedura petițiilor, aceasta în timp ce norma de procedură penală derogă expres și imperativ procedura de urmat. Astfel polițiștii peste procuror califică sesizarea/denunțul ca fiind petiție și se limitează doar la actul de falsificare în timp ce documentul produce terțe efecte în continuare (regula prescripției fiind alta în cazul infracțiunilor complexe unde uzul de fals absoarbe actul de falsificare). Prin abuz în serviciu polițiștii complici de la secția 3, nu sesizează instanța pentru anularea actului falsificat. Mai grav față de o plângere penală doar procurorul poate dispune prin ordonanță clasarea. Potrivit legii poate efectua acest demers de desfințare a unui înscris falsificat atât judecătorul fondului, în contextul pronunţării unei soluţii de condamnare, renunţare la aplicarea pedepsei, amânarea executării pedepsei şi, în anumite cazuri, chiar de achitare ori încetare a procesului penal, cât şi judecătorul de cameră preliminară, ulterior adoptării de către procuror a unei soluţii de netrimitere în judecată (clasare sau renunţare la urmărirea penală), în procedura special reglementată în acest scop la artâ 315 CPP.
Potrivit art 315 CPP (2) Ordonanţa de clasare cuprinde menţiunile prevăzute la art. 286 alin. (2), precum şi dispoziţii privind: d) sesizarea judecătorului de cameră preliminară cu propunerea de desfiinţare totală sau parţială a unui înscris. De observat că în cuprinsul textului de lege, mențiunea este „cuprinde” iar nu ,, poate cuprinde” cea din urmă fiind o vocație.

În acest ultim caz, doar procurorul poate şi este obligat să sesizeze instanţa, prin chiar dispozitivul ordonanţei prin care soluţionează cauza, în situaţia în care din cercetările efectuate până la adoptarea soluţiei rezultă probe în sensul că înscrisul este falsificat, dar incidenţa unui caz dintre cele care împiedică punerea în mişcare a acţiunii penale sau lipsa interesului public în exercitarea acesteia au împiedicat întocmirea rechizitoriului.

În lipsa unei astfel de sesizări, persoana interesată de încetarea efectelor înscrisului falsificat poate sesiza procurorul ierarhic superior sau instanța de judecată.

Polițiștii secției 3 Tuimișoara au săvârșit 5 infracțiuni la pachet:

 • în primul rând au uzurpat funcția procurorului de a clasa o cauză penală,
 • în al doilea rând au săvârșit infracțiunea de abuz în serviciu calificând denunțul în petiție netrimițându-l la procuror.
 • În al treilea rând au împiedicat partea vătămată la participarea unor proceduri procesuale, cum ar fi căile de atac: plângerea la procurorul ierarhic superior și pe urmă contestație la instanță.
 • În al patrulea rând au favorizat făptuitorul neanalizând efectele terțe și uzul de fals prin care înscrisul este folosit chiar și în 2023.
 • În al cincelea rând au sprijinit sub orice formă Grupul Infracțional organizat.

Noi am mai prezentat și alte acte infracționale ale polițiștilor secției 3 cum ar fi emiterea unui ordin de protecție pe numele proprietarului apartamentului situat în str. Mihai Viteazu nr. 8. DNA tace, DIICOT se pare că urnește o anchetuță timidă, dar DNA tace. Iată și proba care dovedește aceste 5 infracțiuni dincolo de orice dubiu:

Solicităm public ministrului de interne un punct de vedere, având în vedere această practică de corupție ordinară prin calificare tacită a denunțului în petiție. Dar falsul rămâne fals.

Pe de altă parte nici un act cu titlu gratuit nu este securizat de voința celui care dă. Potrivit Art. 2.156. Cod Civil Comodantul poate cere restituirea bunului înainte de momentul prevăzut la art. 2.155 alin. (1) atunci când are el însuşi o nevoie urgentă şi neprevăzută de bun, atunci când comodatarul decedează sau atunci când acesta îşi încalcă obligaţiile. Repetat doamna Anca Lucia a încercat să-și utilizeze bunul unde de altfel are și domiciliul din cartea de identitate. Ba chiar a notificat toate autoritățile : Registrul Comerțului, DSP, Colegiul Medicilor și le-a comunicat că pe proprietatea ei nu poate fi nici un cabinet medical, clinică sau altă firmă. Cu maxim tupeu mizerabil, curaj infracțional deosebit vedem cum înasăși vecina complicele Dăescu Iasmina participaă repetat la acțiuni prin care posesia proprietarului este viciată prin violență și mutare de hotar (poartă cu zăbrele,…) chiar contestarea fățișă de drept de uz a proprietății „aici e cabinet nu are doamna ce să caute aici”. Polițiștii observăm și din filmare în loc să constate flagrantele, sunt incompetenți în a acționa, sprijinind pasiv grupul infracțional organizat.

Doamna Anca Lucia este proprietar de drept și de ani de zile se chineuie să poată să folosească proprietatea sa, iar fica acesteia ajutată de complicii Dăescu Iasmina și Dăescu Dan prin violență o deposedează de folosința bunului în repetate episoade. Avem probe video pe care le și punem mai jos la dispoziție.

Stimați cititori, îmi este foarte greu să țin astăzi locul lui Mihai în ancheta jurnalistică, este o poziție destul de ingrată chiar dacă sunt jurnalist cu studii de specialitate atât jurnalistice cât și de drept și urbanism, calitatea mea de pastor în BPE îmi crează o poziție ingrată atunci când trebuie să acuz public niște presoane. Dar interesul societății, ajutarea unor oameni victime ale infracțiunilor legitimează acest demers, astfel că nu încalc dispozițiile Consistoriului Grupării Religioase.

La data de 19 Martie 2023 numita Anca Laura împiedică din nou pe mama sa numita Anca Lucia să-și folosească proprietatea și o bruschează. Aceasta din urmă reușește, să intre pe proprietatea sa, lovită și bruscată de agresoarea Anca Laura. Redacția noastră a cerut un punct de vedere de la Poliția Timișoara secția 3 atât scris cât și telefonic. Polițiștii au acționat exact ca ordinarii din Moscova, au trântit telefonul atunci când am solicitat respectuos informașii de ce nu se acționează când faptele sunt clar infracțiuni flagrante.

La data de 20 Martie 2023 după ce Anca Lucia a înoptat pe proprietatea sa, numita Anca Laura a pătruns prin efracție distrugând ușa de la intrare, și-a ștrangulat mama și a lovit-o repetat, atrântit-o în baie, încercând să o înțepe cu o injecție cu substanță necunoscută. Mai jos extras certificat medical (documentele au acceptul titularului-GDPR respectat)


Observăm că numita Anca Laura a vizat zonele vitale, nefiind în cauză incidentă doar prevederea de incriminare a lovirii și alte violențe ci cea de tentativă de omor. Deși este singurul moștenitor, aceasta dorește deposedarea de proprietăți a mamei sale uzând de falsuri și de violență. Ceea ce este mai interesant, lăsarea acesteia în libertate. Mai jos planșe fotografice, surprinse de un martor siderat la datele de 19 și 20 martie 2023.

În urma țipetelor, polițiști aflați în zonă au reușit să o salveze pe numita Anca Lucia din mâinile fiicei Anca Laura. Anca Laura a fost des surprinsă cu consum de substanțe interzise dar de această dată nimeni nu i-a făcut vreun test. Seringa găsită asupra sa nu a fost reținută ca probă iar competenți desigur au fost tot eroiii de la Secția 3 Timișoara, dragii de ei, funcționari exemplu, parcă ar fi colegi cu Putin. Corupția este groaznică și ne afectează traiul de zi cu zi. Atât numita Anca Laura cât și famila Dăescu sunt lăsați liberi nici nu știm dacă sunt suspecți. Levierul cu care numita Anca Laura a spart ușa de sticlă a fost repede preluat de preacinstita Dăescu Iasmina. Acesta este doar un episod infracțional în care suprindem modul de operare al grupului infracțional. O asemenea activitate nu ar fi posibilă fără sprijinul unor politicieni și a șefilor din IPJ sau Poliția Municipiului Timișoara. La Timișoara corupția este un cancer ajuns la metastaze, DNA este total neimplicată și nu are nici o scuză în pasivitatea sa după acest articol.

În drept:

 1. Fapta numitei Anca Laura care utilizează un contract decomodat falsificat denunțat public de mama sa, obținând autorizații de funcționare ale unui cabinet medical împotriva voinței proprietarului ăntrunește elementele constitutive ale infracțiunii de uz de fals în formă continuată și complexă faptă prevăzută și pedepsită de art. 323 Cod Penal cu aplicarea art. 35 Cod Penal.
 2. Fapta numitei Anca Laura care în baza unui act falsificat a deterrminat emiterea unor documente oficiale autorizând fără drept un cabinet medical, menționându-se sediul ori punct de lucru la adresa din Str. Mihai Viteazu nr. 8 Timișoara, mențiune nereală, întrunește elementele constitutive ale infracțiunilor de participație improprie la infracțiunea de fals intelectual în formă continuată și complexă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 321 Cod Penal cu aplicarea art. 35 și art. 52 Cod Penal.
 3. Fapta numitei Anca Laura de a amenința în mod repetat pe mama sa cu moartea sau cu internarea forțată cu scopul de a o intimida de la uzul proprietăților sale, întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de amenințare, faptă prevăzută de art. 206 Cod Penal cu aplicarea art. 35 Cod Penal.
 4. Fapta numitei Anca Laura și complicei Dăescu Iasmina prin care în mod mincinos declară în fața autorităților publice că este posesor de drept al imobilului situat în str. Mihai Viteazu nr. 8 ap. 2 Timișoara întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de fals în declarații faptă prevăzută și pedepsită de art. 326 Cod Penal cu aplicarea art. 35 Cod Penal (după caz, mărturie mincinoasă).
 5. Fapta numitei Anca Laura și compliciilor Dăescu Iasmina și Dăescu Dan care în mod repetat împiedică folosirea proprietății de către propritarul de drept numita Anca Lucia, schimbând inclusiv iala de intrare, uși suplimentare, a apartamentului situat în str. Mihai viteazu nr. 8 ap.2 Timișoara, întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de violare de domiciliu și tulburare de posesie faptă prevăzută și pedepsită de art. 326 Cod Penal coroborat cu art. 224 Cod Penal cu aplicarea art. 35 Cod Penal și art. 76 lit. a Cod Penal.
 6. Fapta numitei Anca Laura care în datele de 19 și 20 Martie 2023 a pătruns în locuința mamei sale fără drept și a aplicat lovituri în zonele vitale cu un corp dur, necesitând zile de îngrijire medicală, întrunește elementle constitutive ale infracțiunii de tentativă de omor califica faptă prevăzută și pedepsită de art. 189 al. 2 Cod Penal.
 7. Fapta numitei Anca Laura și complicilor Dăescu Iasmina și Dăescu Dan care la data de 20 Martie 2023 au distrus ușa de la intrarea în imobilul din str. Mihai viteazu nr. 8 ap.2 Timișoara întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de distrugere faptă prevăzută de art. 253 Cod Penal cu aplicarea art. 76 lit. a Cod Penal.
 8. Fapta polițiștilor secției 3 Timișoara care au uzurpat funcția procurorului de a clasa o cauză penală întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de uzurparea funcției faptă prevăzută și pedepsită de art. 300 Cod Penal cu aplicarea art. 76 lit. a Cod Penal.
 9. Fapta polițiștilor secției 3 Timișoara care calificând denunțul în petiție netrimițându-l la procuror vătămând interesele și drepturile numitei Anca Lucia întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de de abuz în serviciu faptă prevăzută și pedepsită de art. 297 Cal. 1 Cod Penal cu aplicarea art. 76 lit. a Cod Penal .
 10. Fapta polițiștilor secției 3 Timișoara care au împiedicat partea vătămată la participarea unor proceduri procesuale, cum ar fi căile de atac: plângerea la procurorul ierarhic superior și pe urmă contestație la instanță întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de obstrucționare a justiției faptă prevăzută și pedepsită de art. 271 Cod Penal cu aplicarea art. 76 lit. a Cod Penal .
 11. Fapta polițiștilor secției 3 Timișoara care au favorizat făptuitorul neanalizând efectele terțe și uzul de fals prin care înscrisul este folosit chiar și în 2023 ntrunește elementele constitutive ale infracțiunii de favorizare a făptuitorului faptă prevăzută și pedepsită de art. 269 Cod Penal cu aplicarea art. 76 lit. a Cod Penal.
 12. Fapta tuturor acestor persoane enunțate ca autori de infracțiuni de a se organiza ierarhic și coordonat în scopul deposedării de proprietate a numitei Anca Lucia întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de Grup Infracțional organizat faptă prevăzută și pedepsită de art. 367 Cod Penal.
 13. Fapta numitei Anca Laura prin care lasă să se înțeleagă că prin intermediul avocatului Nistor fost judecător la Curtea de Apel, că influențează tot mersul justiției pretinzând că „face dosare penale pocăiților” și numitei Anca Lucia dacă nu se conformează deposedării (parcă ar fi Rusia mușcând teritorii din Ucraina) întrunește elementele constitutive ale traficului de influență faptă prevăzută și pedepsită de art. 291 al. 1 Cod Penal.

Arătăm că toate faptele constituie rezoluție infracțională unică fiind în concurs de infracțiuni atât teleologic cât și real, conform art. 38 Cod Penal și art. 39 lit. b Cod Penal.
La stabilirea pedepsei închisorii, instanța va avea în vedere curajul infracțional, cinismul cu care complicii au acționat chiar împotriva mamei numitei Anca Lucia. Dimensiunea concursului de infracțiuni expus, potențialul infracțional al numitei Anca Laura impune după părerea noastră luarea măsurii arestării preventive, pericolul concret pentru ordinea publică fiind palpat chiar prin violența și nesocotirea regimului proprietății.

Probe și mijloace de probă:
Materialul conceput se probează prin
-planșe fortografice
-raport medico-legal
-extras CH
-înregistrări audio și video
-declarații parte vătămată
-dosarul înregistrat la Secția 3 Timișoara
-dosarele aflate pe rolul Parchetului Judecătoriei Timișoara pentru fapte anterioare ale aceluiași grup infracțional.

Prin urmare chiar și public autoritățile sunt sesizate, până la rămânerea definitivă a unei hotărâri de condamnare persoanele vizate de anchetele noastre se bucură de prezumția de nevinovăție iar acest material este izvorât din convingerea editorială expusă prin dreptul la exprimare.

Leontiuc Marius – senior editor


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 1.173 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code