Flux-stiri

O fată de 16 ani a fost ucisă de un rechin, în timp ce prietenii o priveau în timp ce înota cu delfinii

  • O adolescentă a fost mușcată mortal de un rechin.
  • Școlărița a văzut un grup de delfini care înotau în apă și a sărit în apă.
  • Un rechin taur s-a prins de piciorul ei în fața prietenilor ei îngroziți, potrivit autorităților.

O adolescentă a fost mușcată mortal de un rechin. Stella Berry, în vârstă de 16 ani, se afla cu prietenii în râul Swan River din Australia sâmbătă (4 februarie) înainte de atacul fatal, în jurul orei 15:30.

Școlărița a văzut un grup de delfini care înotau în apă și a sărit în apă. În acel moment, creatura vicioasă, probabil un rechin taur, s-a prins de piciorul ei în fața prietenilor ei îngroziți, potrivit autorităților. Stella a fost trasă la mal de martori care au încercat să o salveze, dar a murit în mod tragic la fața locului, acesta fiind primul atac letal al unui rechin pe râu în peste 100 de ani.

De atunci, au început să curgă omagii în memoria adolescentei, care era o talentată jucătoare de hochei și alergătore, căruia îi plăcea să facă videoclipuri de dans pe rețelele de socializare. Adunați în apropierea locului în care a fost atacată, colegii de la Colegiul Shenton din Perth, au fost copleșiți de emoție în timp ce își descriau prietena iubită. Lara Connolly, și-a amintit de adolescentă ca fiind cea mai dulce și cea mai inteligentă fată pe care a cunoscut-o”. Nu a făcut niciodată nimic rău nimănui. A fost atât de amabilă. Iubea arta. Uneori mergeam cu bicicleta să o văd și o vedeam alergând.”, a adăugat Lara.

Directorul Colegiului Shenton, Michal Morgan, a declarat că moartea prematură a provocat o mare tristețe, empatie sinceră și cel mai profund regret”.

Înțeleg și respect faptul că oamenii răspund la durere și pierdere în moduri diferite și că o pierdere ca aceasta poate declanșa o gamă largă de răspunsuri emoționale care nu sunt întotdeauna anticipate sau evidente”, a declarat Morgan pentru The West.

Am oferit personal, în numele Colegiului, condoleanțele și sprijinul nostru familiei Stelei în aceste momente foarte triste.”

Între timp, inspectorul interimar al Districtului Fremantle, Paul Robinson, a descris incidentul ca fiind traumatizant”, adăugând: A fost o tragedie: Este un eveniment extrem de traumatizant pentru toți cei implicați și pentru toți cei care o cunoșteau pe tânără, așa că nu voi intra în amploarea rănilor. Este neobișnuit ca un rechin să fie atât de departe în josul râului… în acest moment a fost emisă o alertă, o avertizare de rechin doar pentru a anunța oamenii că a avut loc acest incident”.

Premierul Australiei de Vest, Mark McGowan, a vorbit, de asemenea, despre tragedie. Trebuie să fie îngrozitor de tragic pentru familia Stelei, toate gândurile noastre se îndreaptă către ei în acest moment”, a spus el. În ceea ce privește aceste evenimente, sunt evenimente foarte rare, dar când se întâmplă, este pur și simplu îngrozitor.”

The post O fată de 16 ani a fost ucisă de un rechin, în timp ce prietenii o priveau în timp ce înota cu delfinii appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code