NEWSNET
Română soft

Oxwall la întrecere cu WordPress şi Drupal

Cea mai stabilă platformă PHP, adevărat că şi cea mai pretenţioasă la scripturi, dovedeşte rapiditate şi funcţii noi. Cine s-ar fi gândit că PHP şi Angular vor fi atât de frumos aşezate într-o platformă care redă oricând funcţii de network, blog, sau forum.

Sunt unul din utilizatorii şi dezvoltatorii Oxwall, în acelaşi timp sunt creator de wordpress plugin şi teme, şi mai nou Drupal. Cu toată onestitatea, Oxwall are stabilitate şi rapiditate. E drept, debugul este pretenţios, pluginul ca la HTML 5 trebuie sa fie fix, fără erori, case sensitive, e ceva mai mult decât PHP sau Angular obişnuit, dar este rapid, foarte rapid. De aceea dacă până acum era un produs orientat pentru reţea socială, a devenit de dorit pentru orice companie care doreşte un site de lux, cu propria comunitate.

Marius Leontiuc, Oxwall, WordPress and Drupal developer

(Visited 1 times, 1 visits today)

Hits: 1402

Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall
http://www.leontiucmarius.wordpress.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii