NEWSNET
Flux-stiri Română

Patronul unei firme de curăţenie din Timişoara arestat

Au murit doi copii şi o femeie după ce o firmă a folosit substanţe chimice interzise în două scări de bloc, susţine un comunicat de presă. Astfel, patronul firmei care a efectuat deratizările în două blocuri de locuințe din Timișoara, în care au murit doi copii și o femeie, a fost reținut, marți dimineața, de procurori. Ioan Sorin Buță este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi trafic de produse sau substanţe toxice, stabilindu-se că a folosit pastile de fosfură de aluminiu pentru combaterea rozătoarelor, în apartamentele unde a intervenit. Substanţa a fost fatală pentru locuitori şi s-a ajuns la o tragedie pe care acesta probabil că nu a prevăzut-o.

Ceea ce este ciudat, o coincidenţă, mai există un domn cu acelaşi nume în Transilvania care a fost şi el inculpat în trecut tot pentru folosire de substanţe interzise, numele parcă ar fi fost sortit.

Cazul este un semnal de alarmă care trebuie să responsabilizeze pe cei din breasla firmelor de curăţenie, pentru că dorinţa de îmbogăţire rapidă prin folosire de soluţii ieftine aparent eficente, generează dezastre. Nu a mai existat încă o asemenea urmare, desigur nici normativul nu este clar şi această conjunctură ar trebui să responsabilizeze şi pe legiuitor.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Hits: 100

Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall
http://www.leontiucmarius.wordpress.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii