leontiuc Breaking News Editoriale Flux-stiri Medicale

Poporul german plătește 18 Euro pentru un test de COVID. Romania plătește 65 euro pe acelasi test. O anchetă Marius Leontiuc

Incredibil dar adevărat. Înafara României testele moleculare COVID sunt 18 Euro, sub 100 de lei, în România peste 370 lei adică peste 65 de Euro. Și, în ultima vreme numărul infecțiilor tot crește și crește. Fiecare decedat moare de COVID, numărul mortalității naționale este mult mai mic ca  anul trecut, pentru fiecare lună. Totul este o minciună ordinară. Covid există, este un virus grav, dar cu incidență de 100 de ori mai mică. Vă prezentăm o probă care aruncă în aer starea politico-administrativ-medicală din România.

 

Iată de ce numărul infecțiilor este în creștere ! Guvernul României sub camarila islamic-medicală a dezvoltat un comerț nou: „MASCUȚA ȘI TESTUL”. În așa zisul aparat de testare COVID intră 6-13 probe. Dacă se depistează infecție (una este infectată) medicul laborant nu separă pentru a testa din nou probă cu probă, ci le declară pe toate pozitive. Astfel cel care devine izolat – arestat la domiciliu are tot interesul să mai plătească vreo două teste falsificate. De fapt prin înscrisul în cauză dovedim că totul este o afacere murdară cu girul românilor Arafat și Lucovid, care nu? au drgoste creștină și respect față de aproapele. Nu?

NU !!!!!!!! Afacerea COVID în România este girată de indivizi fără milă, care nu au nici o tangență cu morala creștină a românilor.

Un test Covid în Germania este 18 Euro (sub 100 lei) . În România de 4 ori mai mult. Domnule, demisia !

Marius Leontiuc – senior editorGazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 47 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete