Flux-stiri

Ratingul FIFA al lui Ronaldo ajunge la cel mai scăzut nivel din ultimii 16 ani

  • Noul său rating pe FIFA 23, în urma unei actualizări, este de 88.
  • Ultimul rating mai mic decât acesta este cel din FIFA 07, când a fost de 87.
  • Ronaldo a semnat recent cu Al-Nassr, unul dintre cele mai mari cluburi din Arabia Saudită.

Portughezul Cristiano Ronaldo a coborât la cel mai mic rating din ultimii 16 ani în jocul de fotbal FIFA, în urma transferului său la clubul de fotbal Al-Nassr din Arabia Saudită şi a recentelor controverse cu echipa sa naţională şi cu fostul său club, Manchester United.

Ronaldo a părăsit de comun acord echipa din Premier League engleză după ce l-a criticat public pe managerul Erik ten Hag, care l-a scos din primul unsprezece de start.

În timpul Cupei Mondiale FIFA, căpitanul Portugaliei – considerat, de asemenea, unul dintre cei mai buni jucători de atac din toate timpurile – a fost eliminat din lot în timpul competiţiei, iar înlocuitorul său, Goncalo Ramos, a marcat un hat-trick în meciul următor.

Ronaldo a semnat recent cu Al-Nassr, unul dintre cele mai mari cluburi din Arabia Saudită, contractul său incluzând, se pare, o perioadă în care va acţiona ca ambasador al candidaturii comune a ţării, alături de Egipt şi Grecia, pentru Cupa Mondială FIFA 2030.

Noul său rating pe FIFA 23, în urma unei actualizări, este de 88, ultimul rating mai mic decât acesta fiind cel din FIFA 07, când a fost de 87.

Înainte de actualizare, jucătorul de 37 de ani avea un rating de 90 şi a fost în mod constant unul dintre cei mai bine cotaţi jucători din joc în ultimii 15 ani, alături de argentinianul Lionel Messi.

The post Ratingul FIFA al lui Ronaldo ajunge la cel mai scăzut nivel din ultimii 16 ani appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code