Justiție Stiri din Austria

Româncă arestată la Graz, acuzată că și-ar fi zgâlțâit violent copilul, micuțul a murit la spital

Româncă arestată la Graz, acuzată că și-ar fi zgâlțâit violent copilul, micuțul a murit la spital

Graz, o tânără româncă de 25 de ani este suspectată că i-a provocat leziuni cerebrale atât de grave fiului ei de zece luni, scuturându-l violent, încât acesta a murit. Femeia nu a mărturisit, dar se află în arest, scrie ORF.

Vineri, o patrulă de poliție a fost solicitată la domiciliul româncei de 25 de ani din Graz-Andritz, deoarece resuscitarea fiului ei de zece luni era efectuată de serviciile de salvare de acolo.

Potrivit primelor informații de la mamă, fiul ei a suferit un stop cardiac brusc, dintr-un motiv necunoscut.

În timp ce mama era în Austria, fostul soț şi-a bătut copilul minor, provocându-i răni grave

Micuțul a murit la spital

Băiețelul a fost adus la clinica pentru copii a LKH Graz. În timpul examinărilor, medicii au descoperit posibile leziuni grave ale creierului. Deși copilul era tratat la terapie intensivă, el a murit duminică.

Și-au trimis ca pe ”pachet”, la rude în Austria, fetița de 13 ani. Poliția: ”Nu confundați copilul cu un bagaj oarecare”

Deoarece exista o suspiciune de influență externă, s-a dispus o autopsie: s-a constatat că principala cauză a morții copilului mic a fost un edem cerebral extins, care a fost cel mai probabil cauzat de mișcări violente.

În timpul interogatoriului efectuat de polițiști, mama a avut declarații contradictorii. În plus, potrivit poliției, au fost găsite indicii care sugerează că suspecții ar fi bolnavi mintal. Tânăra de 25 de ani a fost trimisă la închisoarea Graz-Jakomini.

The post Româncă arestată la Graz, acuzată că și-ar fi zgâlțâit violent copilul, micuțul a murit la spital appeared first on Ziarul Romanesc Austria.

Sursa acestui editorial informativ în știri, este ziarulromanesc.at, știre pe care o preluăm.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 11 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code