stiinta

SANADOR și Gândul Media Network au trimis ajutoare pentru locuitorii din Odessa prin Crucea Roșie

Grupul de presă GÂNDUL și SANADOR au trimis ajutoare către Crucea Roșie Tulcea constând în bandaje, tifon, seringi, sistem de injecții, soluție pentru perfuzii, mănuși medicale, spirt, antibiotice, analgezice, genți frigorifice speciale, turnichete, hemoconii, fire de sutură, tărgi, materiale pentru repararea fracturilor, catetere și alte medicamente. Produsele vor fi livrate prin intermediul Crucii Roșii către locuitorii din Odessa.

„Dramele generate de criza militară din Ucraina ne-au determinat să nu rămânem pasivi față de suferința unor semeni. Ne-am implicat, încă din primele zile, în ajutorarea ucrainenilor care s-au refugiat în România, dar și a populației captive, care, din varii rațiuni, nu a putut părăsi Ucraina. Alături de partenerii noștri, am susținut și continuăm să susținem o campanie de suflet. Îi sprijinim, în acest sens, pe cei aflați în dificultate cu asistență și produse medicale sau de igienă, dar și cu paturi pliante, saci de dormit, obiecte de îmbrăcăminte ori alimente. Este doar o formă de a fi solidari și de a răspunde războiului cu bunătate”, a declarat directorul editorial al Trustului de presă GÂNDUL, Adrian Artene.

Nu este prima data când grupul se implică în campanii umanitare sau de ajutorare a sinistraților. În ultimii doi ani Gândul și partenerii săi au desfășurat campanii umanitare de Crăciun pentru românii aflați în dificultate din Călărași, Cernavodă, Argeș, Cosmești etc.

Grupul Gândul este singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc și cuprinde publicațiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, raziculacrimi.ro și viitorulromaniei.ro.

„Suntem solidari cu cei aflați în suferință, în situații vulnerabile. Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Clinic SANADOR este pregătit 24h/24 să asigure în continuare asistență medicală de urgență la cele mai înalte standarde pentru cetățenii ucraineni victime ale războiului, refugiați pe teritoriul României. Ne-am mobilizat încă din primele zile și am trimis materiale sanitare și consumabile către localitățile de graniță, pentru a fi folosite în sprijinul cetățenilor ucraineni victime ale războiului”, a declarat Dr. Cristian Pandrea, medic primar medicină de urgență, coordonatorul Departamentului de Urgență al Spitalului Clinic SANADOR.

Înființat în anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continuă, în prezent deținând cel mai mare spital clinic privat din țară, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale și puncte de recoltare, radiologie și imagistică medicală de top, situate în București.

Articolul SANADOR și Gândul Media Network au trimis ajutoare pentru locuitorii din Odessa prin Crucea Roșie apare prima dată în Descopera.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, pastor coordonator in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code