Scopul consultării este obținerea de detalii tehnice și comerciale privind achiziția de autobuze electrice din gama de 12 m prin leasing financiar pe durata de 96 de luni și leasing operațional pe durata de 96 de luni.
Determinarea valorii estimate prin achiziția de leasing financiar sau leasing operațional în funcție de beneficii include eventuale propuneri sau observații privind aspecte cuprinse în specificația tehnică.
De asemenea, estimarea trebuie să cuprindă livrarea, instalarea și punerea în funcțiune cu toate autorizațiile necesare a unei statii de alimentare și încărcare pentru o locație de exploatare cu 100 vehicule.
Autobuzul electric va avea certificat de omologare de tip RAR (Registrul Auto Roman) sau certificat de omologare acordat de către autorităţile competente din statele membre ale Uniunii Europene, în categoria M3. Vor fi respectate condiţiile prevăzute de regulamentele CEE-ONU la care România a aderat.
Ofertele de preț și alte aspecte se vor transmite pe adresa anca.labusi@stbsa.ro, până la data de 4 mai 2023, potrivit anunțului de consultare a pieței din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).
Pe lângă cele 100 de autobuze electrice prin leasing, flota STB s-ar putea mări cu alte 100 de autobuze electrice din licitația organizată de Primăria Municipiului București (PMB). Inițial, pentru acest contract au fost desemnați câștigători turcii de la Karsan, însă turcii de la BMC au depus contestație. „Războiul contestațiilor” a ajuns și la Curtea de Apel București (CAB).
Sursa: economica.net
Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.