Flux-stiri

Super Bowl: Ambasada Japoniei intervine cu privire la îngrijorările lui Taylor Swift

  • Ambasada Japoniei ne-a asigurat că Taylor Swift nu va trebui să rateze să-l vadă pe Travis Kelce jucând la Super Bowl.
  • De când Kansas City Chiefs au câștigat împotriva Ravens duminica trecută, internetul a fost plin de teamă că Swift nu va putea ajunge la Las Vegas.
  • Ambasada a publicat vineri o declarație către X, ca răspuns la „rapoartele recente din presă” despre logistica complicată de călătorie a lui Swift.

Cu toții putem răsufla uşuraţi — Ambasada Japoniei ne-a asigurat că Taylor Swift nu va trebui să rateze să-l vadă pe Travis Kelce jucând la Super Bowl. De când Kansas City Chiefs au câștigat împotriva Ravens duminica trecută, internetul a fost plin de teamă că Swift nu va putea ajunge la Las Vegas, Nevada, duminica viitoare, deoarece are un concert la Tokyo cu o seară înainte, scrie DB.

Ambasada a publicat vineri o declarație către X, ca răspuns la „rapoartele recente din presă” despre logistica complicată de călătorie a lui Swift, explicând că diferența de timp dintre SUA și Japonia înseamnă că este total posibil ca cuplul să se reunească la Super Bowl LVIII.

„În ciuda zborului de 12 ore și a diferenței de oră de 17 ore, Ambasada poate vorbi cu încredere acum pentru a spune că, dacă pleacă din Tokyo seara după concert, ar trebui să ajungă confortabil la Las Vegas înainte de începerea Super Bowl-ului”, se spune în declarație.

Citește și

The post Super Bowl: Ambasada Japoniei intervine cu privire la îngrijorările lui Taylor Swift appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Mihai Iustina


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code