Flux-stiri

Târgul de carte Gaudeamus a început la Romexpo. Ce cărți citim iarna aceasta?

  • Înainte de anoimpul rece are loc târgul de carte Gaudeamus la București.
  • Locația târgului este la Pavilion Central(A) Romexpo.
  • Una dintre carțile recomandate este „Creierul divizat- cum ne-a modelat lumea?”.

Ziua a devenit din ce în ce mai scurtă, iar frigul a cuprins străzile bucureștene. Toamna trage oamenii spre lectură iar dacă nu ai ce face în acest final de lună, o variantă poate fi Târgul de carte Gaudeamus. Acesta are loc la Romexpo în perioada 22-26 Noiembrie. Ce găsești? Peste 150 de lansări de carte.

„Este o sărbătoare a cărții. Se anunță pentru zilele următoare foarte mulți oameni, foarte mulți vizitatori, foarte mulți cititori și este o bucurie”, a declarat Sorin Lucaci coordonator evenimente la editura Herald, pentru Alep News.

„Raja Selvam, „Corporalizarea emoțiilor”, „Somawise”, de Luke Sniweski și „Împletind Iarba Sacră”, de  Robin Wall Kimmerer, despre înțelepciunea indigenă, cunoașterea științifică și cum ne ajută plantele să avem o viață mai bună”, a arătat Sorin, în spre câteva dintre cărțile care vor fi lansate.

Citește și

The post Târgul de carte Gaudeamus a început la Romexpo. Ce cărți citim iarna aceasta? appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Diana Zlătescu


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code