Flux-stiri

„The Idol” primește 5 minute de aplauze la Cannes, dar atrage critici în online: „O odisee a paginii de Pornhub”

  • „The Idol” are premiera duminică, 4 iunie, pe HBO.
  • După proiecția primelor două episoade ale serialului care debutează luna viitoare, Levinson a devenit emoționat, adresându-se mulțimii de la Grand Theatre Lumiere.
  • „Sunt incredibil de mândru de acest serial și sunt mândru de felul în care l-am făcut”, a spus el

The Idol de Sam Levinson, noul serial HBO cu Lily-Rose Depp și Abel Tesfaye în rolurile principale, a primit ovații de peste cinci minute la premiera sa mondială la Festivalul de Film de la Cannes luni seară, scrie Deadline.

După proiecția primelor două episoade ale serialului care debutează luna viitoare, Levinson a devenit emoționat, adresându-se mulțimii de la Grand Theatre Lumiere. „Sunt incredibil de mândru de acest serial și sunt mândru de felul în care l-am făcut”, a spus el, adăugând: „Simt că mi-am câștigat o familie… Știu că sună puțin cult, dar așa este simte.”

Tesfaye, starul pop care debutează în actorie, își ștergea și el lacrimile. Primele două episoade afișate au prezentat-o pe Jocelyn, care este nemulțumită de recordul ei de revenire și vrea să se abțină să-l lanseze. Apoi îl întâlnește pe personajul lui Abel, un impresar de club de noapte cu un trecut sordid, în clubul său. El o face să remixeze discul ei în acea noapte. Între timp, aflăm că Tedros este un „manager muzical”, precum și proprietar de club.

Troye Sivan mai joacă alături de Dan Levy, Da’Vine Joy Randolph, Eli Roth, Hari Nef, Jane Adams, Jennie Ruby Jane, Mike Dean, Moses Sumney, Rachel Sennott, Ramsey și Suzanna Son.

Serialul misterios a adus o mulțime de semne de întrebare. În timp ce o parte din conținutul sexual a fost șocant, chiar și după standardele HBO, premiera a primit un răspuns copleșitor de entuziast din partea mulțimii din sală. Reacțiile online care au început să apară au arătat dezamăgire în rândul cineaștilor.

Citește și:

The post „The Idol” primește 5 minute de aplauze la Cannes, dar atrage critici în online: „O odisee a paginii de Pornhub” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Diana Nechita


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 13 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code