Anchete Flux-stiri leontiuc Română

Timișoara: Primarul Fritz închide Grădina Zoologică și lasă să polueze în continuare Continental

În timp ce animalele se stingeau pe picioare de la poluarea incredibilă de la fabrica (opinia noastră) de Cauciucuri aflată în vecinătate, noul primar al Timișoarei sub pretextul refacerii grădinii a decis închiderea ei. În realitate nu se reface nici o grădină, nu există nici un fel de proiect nici în fază de fezabilitate. Există o decizie de închidere a grădinii. Atenție ! de închidere nu de oprire provizorie sau temporară a activității. În tot acest timp fabrica de cauciucuri situată în vecinătatea grădinii și în zonă rezidențială (lângă este Cartierul Lipovei- Vii, Cartierul Fabric, cartierul Tipografilor), emană în aerul timișorean gaze nocive.

Pădurea Verde din vecinătatea fabricii a devenit o adunare de copaci uscați, ultima dovadă a poluării nemților de la Continental este moartea subită și degradarea sănătății animalelor.

În unele zile în zona Lipovei, Zona Modern, UMT, Gara de Est, chiar până în Piața de Fân și Traian din Timișoara se simt noxe și miros de cauciuc ars. Întrebați de acest aspect, ofițerii gărzii de mediu se prefac că nu observă și ne sfătuiesc repetat să ne vedem de treabă să nu scriem despre acest aspect „că băieții de la Continental au oamenii lor până sus la guvern și până la DNA”.

Pentru a ascunde poluarea nemților de la Continental, aliatul neamț Fritz, primar al Timișoarei a închis Grădina Zoologică. Primarul Timișoarei nu are cetățenie română.Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 19 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean -autor articole
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete