Anchete Flux-stiri leontiuc Română

Timișoara: Primarul Fritz închide Grădina Zoologică și lasă să polueze în continuare Continental

În timp ce animalele se stingeau pe picioare de la poluarea incredibilă de la fabrica de Cauciucuri aflată în vecinătate, noul primar al Timișoarei sub pretextul refacerii grădinii a decis închiderea ei. În realitate nu se reface nici o grădină, nu există nici un fel de proiect nici în fază de fezabilitate. Există o decizie de închidere a grădinii. Atenție ! de închidere nu de oprire provizorie sau temporară a activității. În tot acest timp fabrica de cauciucuri situată în vecinătatea grădinii și în zonă rezidențială (lângă este Cartierul Lipovei- Vii, Cartierul Fabric, cartierul Tipografilor), emană în aerul timișorean gaze nocive. 50% din angajații care au reziliat sau încetat contractul de muncă la Continental Automotive și Dietrich-Honold Logistics SRL Timișoara, se află în evidențele oncologice din Timișoara cu forme de melanom cu metastaze sau cancer pulmonar. Cunoaștem concret cazuri de deces.

Pădurea Verde din ve cinătatea fabricii a devenit o adunare de copaci uscați, ultima dovadă a poluării nemților de la Continental este moartea subită și degradrea sănătății animalelor.

Zilnic în zona Lipovei, Zona Modern, UMT, Gara de Est, chiar până în Piața de Fân și Traian din Timișoara se simt noxe și miros de cauciuc ars. Întrebați de acest aspect, ofițerii gărzii de mediu se prefac că nu observă și ne sfătuiesc repetat să ne vedem de treabă să nu scriem despre acest aspect „că băieții de la Continental au oamenii lor până sus la guvern și până la DNA”.

Pentru a ascunde poluarea nemților de la Continental, aliatul neamț Fritz, primar al Timișoarei a închis Grădina Zoologică. Primarul Timișoarei nu are cetățenie română.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Hits: 61

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code


Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete