Flux-stiri Editoriale leontiuc

Timișoara terorizată de căutătorii din gunoaie

Timișorenii duc o luptă crâncenă cu gunoiul. Pe de o parte administrația Robu a decis dezastruos pentru oraș ca deșeurile să fie ridicate doar de două ori pe săptămână, când se impunea de cel puțin 3 ori. Pubelele sunt umplute până la refuz. Pe lângă acest neajuns, au apărut foarte mulți căutători în gunoaie, aceștia aruncă toate deșeurile pe jos lângă tomberon și compromit curățenia pe care de multe ori locatarii blocurilor o efectuează.

De la persoane vârstnice până la femei cu copii, dar mai ales bărbați în puterea muncii, din 15 în 15 minute tomberoanele orașului sunt percheziționate și repercheziționate iar acești vagabonzi aruncă pe jos tot ceea ce cercetează și nu colectează . Reprezentanții poliției locale se declară indignați dar în imposibilitate de a acționa atât timp cât nu există norme clare care să fixeze ordinea publică. În zona Modern din Timișoara doi bătrâni căutători în gunoaie sunt renumiți pentru agresivitatea lor, sunt în stare să tâlhărească orice persoană vulnerabilă. Așteptăm o soluție legislativă pentru respectarea și restaurarea ordinii publice și consider că cea mai potrivită este reincriminarea vagabondajului.

Marius Leontiuc

 

 Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 7 times, 1 visits today)

Hits: 80

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code


Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete