Flux-stiri

Trump vorbește după decizia Curții Supreme și îi spune lui Biden să „lupte singur”

  • Donald Trump mulțumește Curții Supreme pentru decizia sa unanimă de a-l menține pe buletinul de vot pentru alegerile primare din 2024 în Colorado, considerând că aceasta va contribui la unirea țării.
  • Donald Trump: Vreau să încep prin a mulțumi Curții Supreme pentru decizia sa unanimă de astăzi.
  • Trump îl acuză pe președintele Biden că utilizează judecători și procurori pentru a influența alegerile și evidențiază provocările juridice pe care le întâmpină.

Fostul președinte, Donald Trump a vorbit de la Mar-a-Lago la câteva ore după ce Curtea Supremă i-a dat dreptate în unanimitate, menținându-l pe buletinul de vot pentru alegerile primare din 2024 în Colorado, mulțumind înaltei instanțe pentru decizia sa unificatoare și așteptând cu nerăbdare hotărârea pe care o va lua în legătură cu apelul său la imunitatea prezidențială, scrie Fox News.

„Vreau să încep prin a mulțumi Curții Supreme pentru decizia sa unanimă de astăzi. A fost o decizie foarte importantă, au fost foarte bine elaborată și cred că va contribui mult la unirea țării noastre, de care țara noastră are nevoie”, a declarat Trump.

„Și au muncit mult, au muncit din greu și, sincer, au lucrat foarte repede la ceva despre care se va vorbi peste 100 de ani și peste 200 de ani. Extrem de important”, a adăugat el.

De asemenea, Trump l-a acuzat pe președintele Biden pentru provocările sale juridice și a afirmat că acesta se folosește de judecători și procurori pentru a influența alegerile.

Curtea Supremă i-a dat dreptate în unanimitate candidatului republican din 2024 în contestația sa la încercarea statului Colorado de a-l elimina de pe buletinul de vot pentru alegerile primare din 2024.

Candidatul din 2024 al Partidului Republican a transmis un mesaj către Biden.

„Voi spune că președintele Biden, numărul unu, opriți înarmarea. Luptați-vă singur. Nu vă folosiți de procurori și judecători pentru a vă urmări adversarul pentru a încerca să îi faceți rău adversarului dvs. astfel încât să puteți câștiga o alegere”, a spus el.

„Țara noastră este mult mai mare decât atât”.

Trump se confruntă cu o serie de provocări juridice în mai multe jurisdicții. Fostul președinte a pledat nevinovat la toate acuzațiile din toate jurisdicțiile.

Citește și

The post Trump vorbește după decizia Curții Supreme și îi spune lui Biden să „lupte singur” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Diana Zlătescu


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code