stiinta

Un sondaj realizat în Israel arată că un copil din 10 a rămas cu simptome după COVID-19

Un copil din 10 a rămas cu simptome după recuperarea de la COVID-19 în Israel.

Totuși, numărul a scăzut cu mai mult de jumătate odată cu trecerea lunilor, a arătat un sondaj al Ministerului Sănătăţii din Israel. Formele severe ale COVID 19 îi afectează în special pe adulţi, dar există o lipsă de date despre impactul virusului asupra tinerilor, care par să fie mai puţin afectați de complicaţiile grave, a spus Ministerul Sănătății.

În iunie, reprezentanții ministerului au efectuat un sondaj telefonic în rândul a 13.834 de părinţi ai copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 18 ani care şi-au revenit după COVID-19, întrebând dacă tinerii au simptome persistente, inclusiv probleme de respiraţie, letargie şi pierderea mirosului şi a gustului, potrivit Reuters.

Mai mult de 10% dintre copii au avut simptome după recuperare

Ministerul a declarat că 11,2% dintre copii au prezentat unele simptome după recuperare. Cifra a scăzut la 1,8%-4,6% la şase luni de la boala acută, copiii mai mari fiind cei care au suferit cel mai mult, pe termen lung.

Sondajul a fost realizat în perioada în care israelienii de 12-15 ani deveneau eligibili pentru vaccinare. Israelul le-a permis tinerilor de 16-18 ani să se vaccineze cu câteva luni mai devreme.

Un sondaj britanic recent arată că un copil din şapte poate avea simptome legate de coronavirus după câteva luni de la testarea pozitivă pentru COVID-19.

Articolul Un sondaj realizat în Israel arată că un copil din 10 a rămas cu simptome după COVID-19 apare prima dată în Descopera.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code