Flux-stiri

Unde îți duci partenera de Valentine’s Day? Cum arată topul celor mai romantice hoteluri

  • Hoteluri precum St.Regis Venice sunt situate în Veneția. Acesta dispune de 130 de camere și 39 de apartamente.
  • La Arts Bar, oaspeții se pot bucura de cocktailuri inspirate de picturi celebre.
  • La Ritz Paris, camerele sunt împodobite cu țesături florale din mătase.

Valentine’s Day e la doar o zi distanță și dacă nu te-ai gândit încă unde să-ți duci partenera, iată câteva locații cu care nu poți da greș. Dacă ești un romantic incurabil, o plimbare cu gondola printre canalele venețiene este alegerea corectă.

Cu o vedere impresionantă către Grand Canal, hotelul St. Regis Venice dispune de 130 de camere și 39 de apartamente. Fiecare dintre acestea este proiectată cu atenție la detalii, în culori vii și cu multă lumină naturală.

Recent, St. Regis a deschis un Arts Bar, unde oaspeții se pot bucura de cocktailuri inspirate de picturi celebre, servite în pahare personalizate de la Berengo Studio, situat pe insula Murano din apropiere.

Supranumit „Orașul Dragostei”, Paris nu are cum să lipsească de pe lista destinațiilor romantice. Iar dacă ești în căutarea unor hoteluri de lux, Ritz Paris dispune de 142 de camere de oaspeți împodobite cugăsești mobilier Empire, țesături florale din mătase și șeminee din marmură.

Clienții pasionați de modă luptă pentru a ocupa fostul apartament locuit de Coco Chanel, care încă mai găzduiește colecția de artă a designerului și canapelele ei din catifea.

Travel vlogerii recomandă Peninsula Istanbul, hotelul care aduce la viață meșteșugurile locale, de la marmură la vitralii și la incrustații din sidef.

Fotografiile alb-negru ale orașului Istanbul de pe holuri sunt opere semnate de Ara Guler, iar panourile cu nuanțe de cupru de deasupra paturilor în camerele de oaspeți omagiază pietrele din moscheile din Anatolia.

Spa-ul subteran al hotelului  aduce un plus de rafinament, având o piscină subterană și corpuri de iluminat inspirate din arhitectura islamică.

Citește și

The post Unde îți duci partenera de Valentine’s Day? Cum arată topul celor mai romantice hoteluri appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Lupea Briana


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code