Breaking News Flux-stiri Medicale

Vaccinarea cu AstraZeneca, suspendată în nouă țări din Uniunea Europeană. Efecte : coagulare, cheaguri, AVC, deces

Nouă state membre ale Uniunii Europene au decis să suspende vaccinarea cu AstraZeneca, în urma reacțiilor adverse apărute. Cele nouă țări sunt: Danemarca, Italia, Norvegia, Austria, Estonia, Luxemburg, Lituania, Letonia și Islanda.
Danemarca a suspendat și ea administrarea vaccinului produs de AstraZeneca, după ce mai multe persoane au dezvoltat cheaguri de sânge fatale. Nu a fost stabilită încă o legătură clară între vaccin și probleme raportate, însă autoritățile daneze au declarat că preferă să ia această măsură preventivă pentru protejarea populației.

În urmă cu o săptămână, și Austria a suspendat vaccinarea cu un lot AstraZeneca după moartea unei femei și îmbolnăvirea alteia.

Estonia, Letonia, Lituania și Luxemburg au suspendat vaccinările cu dozele provenite din lotul respectiv, livrat în 17 state și care conține un milion de doze.

Reprezentanții companiei AstraZeneca nu au comentat aceste incidente. În studiile de scurtă durată privind eficiența și siguranța vaccinului nu au fost raportate probleme de coagulare a sângelui.

 

Se așteaptă aceleași măsuri față de vaccinul MODERNA, față de care există o rată crescută a deceselor în urma complicațiilor, iar compania producătoare nu are nici un alt produs medical în portofoliul său.

Leontiuc Marius – folosim surse în informarea noastră pe care le arătăm pe pagina noastră de surseGazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 24 times, 1 visits today)

Hits: 30

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code


Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete