Flux-stiri

VIDEO. Incredibil, o insulă din Sicilia a fost lovită de o tornadă. Doi oameni au murit, 9 sunt răniți

  • Vineri seara, o adevărată tornadă a lovit insula siciliană Pantelleria.
  • Tornada a lovit cel puțin 10 mașini.
  • Victimele decedate, aflate în mașini, au fost aruncate afară.

Vineri seara, o adevărată tornadă a lovit insula siciliană Pantelleria. Cel puțin două persoane au murit și 9 au fost rănite, dintre care 4 sunt în stare critică.

Tornada a lovit cel puțin 10 mașini. Victimele decedate, aflate în mașini, au fost aruncate practic afară, una pe șosea şi alta pe un zid, scrie agenția ANSA. Răniții, dintre care patru sunt în stare gravă, ar fi fost, de asemenea, implicați în accidente rutiere cauzate de furia vremii.

Salvatorii au transferat răniţii în spitalele din Palermo.

Cei doi oameni care au murit în urma tornadei sunt localnici. Este vorba despre Giovanni Errera, 47 de ani, pompier, şi un pensionar în vârstă de 86 de ani, Francesco Valenza.

Confirmarea a venit de la primarul Vincenzo Campo: „Există două decese şi mai mulţi răniţi. A fost o tornadă care a afectat case şi mai multe maşini. Cercetările sunt de desfăşurare”.

Pentru sâmbătă, s-a declarat doliu de oraş.

„A fost o scenă apocaliptică”, spune un salvator care a intervenit aseară în cartierul Campobello, pe insula Pantelleria: „vântul a venit din mare şi în câteva secunde a lovit case şi maşini aflate pe şosea”.

„Auzeam ploaia şi vântul extrem de puternic, cu adevărat anormal pentru insula noastră. Totul s-a întâmplat într-o clipă. La un moment dat s-a luat şi lumina şi în acel moment mi-am dat seama că tornada a provocat pagube majore, chiar dacă nu mi-am imaginat că există şi victime”, spune Pino Guida, localnic.

The post VIDEO. Incredibil, o insulă din Sicilia a fost lovită de o tornadă. Doi oameni au murit, 9 sunt răniți appeared first on Aleph News.

potrivit alephnewsGazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 2 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean -autor articole
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete