Flux-stiri

VIDEO. Netflix te așteaptă cu cele mai noi titluri ale lunii decembrie. Ce filme și seriale ți-a pregătit platforma de streaming

  • Netflix oferă cea mai aglomerată lună de Crăciun cu titluri precum „Maestro” și „Chicken Run: Dawn of the Nugget”.
  • Thrillerul „Leave the World Behind” de Sam Esmail, cu Julia Roberts și alții, aduce suspansul pe micul ecran.
  • „Rebel Moon – Part One: A Child of Fire” de Zack Snyder impresionează cu un buget de 150 de milioane de dolari pe Netflix.

Anul acesta, de Crăciun, Netflix le oferă abonaților cea mai aglomerată lună de până acum, datorită lansării a numeroase titluri de profil. Printre acestea se numără numeroase filme mult așteptate, printre care Maestro, al regizorului și actorului Bradley Cooper, despre compozitorul Leonard Bernstein, și continuarea „Chicken Run”, „Dawn of the Nugget”, scrie The Independent.

Există, de asemenea, un nou thriller al creatorului Mr Robot, Sam Esmail, cu Julia Roberts, Mahershala Ali și Ethan Hawke și, cu un buget de 150 de milioane de dolari, unul dintre cele mai scumpe filme ale streamer-ului: „Rebel Moon – Part One: A Child of Fire”, de la driector Zack Snyder.

Fanii jocurilor video vor fi, de asemenea, încântați să afle că „Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition” va fi disponibil pentru a fi jucat pe mobil.

Acestea vin la o lună după ce Netflix a anulat fără menajamente cinci emisiuni, ceea ce a dus la proteste din partea abonaților.

În ceea ce privește televiziunea, există un spin-off al unuia dintre cele mai de succes seriale Netflix, „Money Heist”, numit „Berlin” și ultimele episoade din „The Crown”, care va acorda o atenție deosebită lui William și Kate.

Citește și

The post VIDEO. Netflix te așteaptă cu cele mai noi titluri ale lunii decembrie. Ce filme și seriale ți-a pregătit platforma de streaming appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Diana Zlătescu


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code